Ειδησεογραφικό site

Ο γαμπρός του Σουλτάνου εκβιάζει την Ελλάδα με τους πρόσφυγες

3.891

«Μπροστά σας δεν υπάρχει πια μία Τουρκία που είναι αδύναμη» προειδοποίησε σε απειλητικό τόνο ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ, αναφερόμενος στο θέμα των «οκτώ»

Με το «πάγωμα» την συμφωνίας για τους πρόσφυγες απειλεί πλέον ευθέως την Ελλάδα ο γαμπρός του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις αναφορικά με το ζήτημα των οχτώ Τούρκων στρατιωτικών. 

Ο Αλμπαϊράκ, ο οποίος συμμετέχει στην τουρκική κυβέρνηση ως υπουργός Ενέργειας, κατηγόρησε για διπροσωπία την κυβέρνηση της Ελλάδας, όσον αφορά τους χειρισμούς της στο θέμα των «οχτώ» και προειδοποίησε ότι η Τουρκία δεν είναι πλέον αδύναμη.

«Όταν απέτυχε το πραξικόπημα μπήκαν στο ελικόπτερο και κατέφυγαν στην Ελλάδα μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου. Τους έδωσαν δικαίωμα ασύλου. Πού είναι η δημοκρατία σας; Η βούληση του λαού; Οι εκλογές; Δεν γίνεται να είστε ανειλικρινείς, διπρόσωποι και να τους έχετε σε προστασία σε υψηλότατο βαθμο. Όταν είναι πραξικοπηματίες και αυτό είναι επιβεβαιωμένο, εσείς πρέπει να τους καταδικάσετε και πρέπει να τους εκδώσετε στην Τουρκία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλμπαϊράκ και συμπλήρωσε σε απειλητικό τόνο: «Ποια ήταν η απάντηση μας; Θα παρακολουθήσετε την διαδικασία επανεισδοχής, μπροστά σας δεν υπάρχει πια μία Τουρκία που είναι αδύναμη».

Τα σχόλια είναι κλειστά.