Ειδησεογραφικό site

Ο Φλαμπουράρης διασκεδάζει τις εντυπώσεις: Ο Πετσίτης δεν είναι φίλος του Τσίπρα – ΝΔ: Ειδικό δικαστήριο

243

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης υποστήριξε ότι ο Μανώλης Πετσίτης δεν βρέθηκε ποτέ στον στενό πυρήνα του Μαξίμου – «Είναι δυνατόν να λέτε ότι είναι φίλος του πρωθυπουργού ή του Φλαμπουράρη κάποιος που  – όπως μου λένε –βρέθηκε δίπλα μας όταν κερδίσαμε το 2015 και έβγαλε φωτογραφίες»

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αναφορικά με την υπόθεση Πετσίτη επιχείρησε ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης στην Βουλή δημιουργώντας μια άλλη πραγματικότητα που υποστηρίζει ότι ο Μανώλης Πετσίτης δεν βρέθηκε ποτέ στον στενό πυρήνα του Μεγάρου Μαξίμου παρά μόνο ως… πολιτικός τουρίστας.

Ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι ο κ. Πετσίτης δεν είναι φίλος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ενώ για τις selfie υποστήριξε πως συμμετείχε μαζί με αρκετό κόσμο στους πανηγυρισμούς της εκλογικής νίκης του 2015. Απέφυγε ωστόσο να εξηγήσει πώς ο κ. Πετσίτης εμφανίζεται να μετέχει σε προεκλογικά στοιχήματα με τον πυρήνα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν είστε στο δρόμο και δίπλα σας περάσει κάποιος και σας βγάλει φωτογραφία ή έρθει κάποιος στο γραφείο και βγάλει φωτογραφία δεν θα ήταν ντροπή μου να το αναφέρω» είπε αρχικά ο κ. Φλαμπουράρης για να προσθέσει «Είναι δυνατόν να λέτε ότι είναι φίλος του πρωθυπουργού ή του Φλαμπουράρη κάποιος που – όπως μου λένε –βρέθηκε δίπλα μας όταν κερδίσαμε το 2015 και έβγαλε φωτογραφίες».

Όταν δε, από τα έδρανα της ΝΔ του υπενθύμισαν τις φωτογραφίες που εμφανίζουν το συγκεκριμένο πρόσωπο στο πόντιουμ του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Φλαμπουράρης εκνευρισμένος απάντησε «Ποιο πόντιουμ; Μην με εκνευρίζετε. Δεν καταλαβαίνετε τι λέτε; Όπως δεν καταλαβαίνετε το περιεχόμενο της ερώτησης. Δεν ξέρετε την ουσία. Απλά θέλετε να πείτε ότι είναι σκάνδαλο ότι κάνουμε και εμείς σκάνδαλα. Δικοί μας δεν έχουν περάσει ούτε απ έξω από τα δικαστήρια. Δικοί σας είναι από ισόβια έως 5 χρόνια. Εμείς θα συνεχίσουμε και να προστατεύουμε την παραγωγική βάση της χώρας και να επιδιώκουμε οι εργαζόμενοι να ζουν με αξιοπρέπεια και να αναζητάμε τα σκάνδαλα που εσείς κάνατε και οδηγήσατε την χώρα στα βράχια. Δεν είναι δυνατόν ο λαός να ξεχάσει όσα κάνατε».

Τα σχόλια είναι κλειστά.