Ειδησεογραφικό site

Ο Χρηστίδης απαντά στην επίθεση του Aδωνι στην Γεννηματά: «Τιμή μας»

139

«Κάθε επίθεση από τον κ. Γεωργιάδη είναι τιμή για εμάς», σχολίασε ο Παύλος Χρηστίδης απαντώντας σε ανάρτηση του υπουργού Αναπτυξης, ‘Αδωνι Γεωργιάδη.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης επέκρινε τη Φώφη Γεννηματά για τις δηλώσεις της μετά τη τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των μικρομεσαίων και επαγγελματικών επιχειρήσεων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής πρόσθεσε στην απάντηση του προς τον κ. Γεωργιάδη: «Η Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντηση της με τους εκπροσώπους της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, είπε: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, ως πρόσχημα για την οριστική εξόντωση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης». Αυτό επιβεβαιώνουν όλοι οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων στις δημόσιες δηλώσεις τους προς την κυβέρνηση, καθώς και όλες οι μελέτες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο μόνος που τα βρίσκει όλα καλά, είναι ο αρμόδιος Υπουργός της Ανάπτυξης, ο γνωστός αμετροεπής κ. Γεωργιάδης , ο οποίος για το μόνο που θα τον θυμούνται οι μικρομεσαίοι, είναι ότι τους ζήτησε να του παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους»

Τα σχόλια είναι κλειστά.