Ειδησεογραφικό site

Ο αδελφός του τρομοκράτη Ναζίμ Λαχράουι είναι πρωταθλητής του τάε κβο ντο

103

Ενώ το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Ναζίμ Λαχράουι, του υπ’ αριθμόν ένα καταζητούμενου τρομοκράτη του Βελγίου, συνεχίζεται, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την οικογένεια του τζιχαντιστή που συμμετείχε στις τρομοκρατικές επιθέσεις των Βρυξελλών.

Ο 29χρονος αδελφός του Ναζίμ Λαχράουι, ο Μουράντ είναι πρωταθλητής του τάε κβο ντο και εκπροσωπεί το Βέλγιο σε διεθνείς αγώνες. Ο Μουράντ κρατά αποστάσεις από τον τρομοκράτη αδελφό του και ο πατέρας των δύο αντρών δήλωσε στην αστυνομία ότι φοβάται πως θα μπορούσε ο Ναζίμ με τις πράξεις του να καταστρέψει την καριέρα του αδελφού του.

Ο Ναζίμ Λαχράουι ήταν καταζητούμενος για τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου του περασμένου έτους στο Παρίσι, στενός συνεργάτης του τρομοκράτη Σαλάχ Αμπντεσλάμ, που συνελήφθη την Παρασκευή και ειδικός στην κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών. Ο 24χρονος Λαχράουι Μαροκινής καταγωγής, είναι εκ των τριών τρομοκρατών, μαζί με τους αδελφούς Μπακράουι, που αιματοκύλισαν τις Βρυξέλλες με τρεις βομβιστικές επιθέσεις την Τρίτη 22 Μαρτίου.

Η οικογένεια Λαχράουι, που έχει έξι παιδιά, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι και ο πατέρας του Ναζίμ κατέθεσε ότι ντρέπεται για τον τρομοκράτη γιο του που έχει να δει τρία χρόνια ενώ ο αθλητής αδελφός του αρνείται οποιαδήποτε σχέση μαζί του.

Ο 29χρονος Μουράντ Λαχράουι έχει συνολικά κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια στο τάε κβο ντο σε διεθνείς αγώνες ενώ το 2015 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 54 κιλών στους αγώνες στη Νότια Κορέα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.