Ειδησεογραφικό site

Νίκος Ανδρουλάκης: Θα πέσει η δεξιά γιατί επιστρέφει η δημοκρατική παράταξη

87

Μήνυμα προς του πολίτες να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ και ένα ισχυρό, διψήφιο ποσοστό έστειλε από το Θησείο ο Νίκος Ανδρουλάκης εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει το «στοίχημα» της κάλπης.

«Κυβέρνηση θα υπάρχει. Το θέμα είναι αν θα υπηρετεί την εγχώρια ολιγαρχία ή όλους εσάς. Γι’ αυτό τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες. Ναι θα πέσει η δεξιά γιατί επιστρέφει η δημοκρατική παράταξη», τόνισε.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστήριξε πως «θέλει να εμφανίζεται ως η μοναδική πρόταση εξουσίας» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι: «Κλεισμένος στον γυάλινο πύργο του, ζει με την παρέα του σε ένα παράλληλο σύμπαν, που περιστρέφεται γύρω από το εαυτό του. Αυτός είναι η σταθερότητα. Αυτός είναι η δημοκρατία. Αυτός είναι το Κράτος. Λέει με μία Λουδοβίκεια αντίληψη. Υποδυόμενος τον εκσυγχρονιστή βαυκαλίζεται ότι θα μπορέσει να προσεταιριστεί ένα μέρος των δημοκρατικών πολιτών. Όμως οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε πρόβατα ούτε λωτοφάγοι. Δεν ξεχνούν οι πολίτες κύριε Μητσοτάκη ότι όταν το κόμμα σου παρέδωσε την χρεοκοπημένη Ελλάδα στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αντί να ζητήσετε συγγνώμη και να αναλάβετε τις ευθύνες σας, ψηφίσατε μαζί με τον Τσίπρα, κατά του Ευρώ και υπέρ της χρεοκοπίας και της δραχμής».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Θησείο

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι «δεν μπορεί να συνομιλήσει με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη», τόνισε ότι επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά ένα πράγμα: «Δεν ήμουν κίνδυνος για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία, όπως διακινούσαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ψηφιακού παρακράτους, μετά την αποκάλυψη των παρακολουθήσεων, αλλά κίνδυνος μόνο για τη Νέα Δημοκρατία. Οι 270.000 δημοκρατικοί πολίτες της χώρας, που έδωσαν το παρόν στις εσωκομματικές μας διαδικασίες αλλά και όλοι εσείς, στέλνετε ηχηρή απάντηση. Δεν θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ υποταγμένο. Ένα ΠΑΣΟΚ υποχείριο του ενός ή του άλλου. Θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ ισχυρό και πρωταγωνιστή. Θα χαλάσουμε τα σχέδια τους!»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Θησείο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με παιδιά στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Θησείο

Φίλοι του ΠΑΣΟΚ κατά την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο Θησείο

Η υποψήφια στην Δυτική Αθήνα Νάντια Γιανακοπούλου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα

Δύο υποψήφιοι στον ίδιο τομέα-τον Βόρειο Αθηνών -φωτογραφίζονται μαζί: Ανδρέας Λοβέρδος και Παναγιώτης Βλάχος

Φίλοι του ΠΑΣΟΚ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Θησείο

Ο Νίκος Σαργκάνης υποψήφιος στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.