Ειδησεογραφικό site

Νίκος Ανδρουλάκης: Είναι η πρώτη μεγάλη ήττα του κ. Μητσοτάκη

50

Ηχηρό μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου χαρακτηρίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης το αποψινό αποτέλεσμα των εκλογών.

«Είναι νίκη της αυτοδιοίκησης, της ανανέωσης και του προοδευτικού λόγου το αποτέλεσμα. Είναι όμως και η πρώτη μεγάλη ήττα του κ. Μητσοτάκη, της αλαζονείας και των πελατειακών πρακτικών», τόνισε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη. Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό επέμεινε επίσης ότι: «Ο λαός του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα. Εμείς έχουμε πολλούς αγώνες και μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας. Πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε ενωμένοι. Γιατί χρειάζεται μια ισχυρή προοδευτική δύναμη που θα στείλει τη ΝΔ στην αντιπολίτευση».

Για την καθαρή νίκη του Χάρη Δούκα στην Αθήνα, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Ο Χάρης Δούκας είναι ένας επιστήμονας που ανέλαβε μια μεγάλη ευθύνη και τα κατάφερε. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει»

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

«Σήμερα πετύχαμε μια καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης. Νίκη της αυτοδιοίκησης που υπηρετεί τον πολίτη. Νίκη της ανανέωσης. Νίκη του προοδευτικού λόγου που αγκαλιάζει τις πραγματικές αγωνίες του ελληνικού λαού.

Είναι όμως και η πρώτη μεγάλη ήττα του κ. Μητσοτάκη. Της αλαζονείας, της αμετροέπειας και των πελατειακών πρακτικών. Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε τον τελευταίο μήνα ότι είναι ικανός να συνεργαστεί ακόμα και με το σκοτάδι για να πετύχει τους εκλογικούς του στόχους. Απόψε, όμως, ο ελληνικός λαός του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα.

Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι τη νικηφόρα πορεία που ξεκινήσαμε στις εθνικές εκλογές. Έχουμε πολλούς αγώνες, πολλές μάχες και μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα τις κερδίσουμε ενωμένοι όλοι μαζί.  Γιατί πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός χρειάζεται μία ισχυρή, προοδευτική, αξιόπιστη δύναμη για να στείλει τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση.

Μια ισχυρή προοδευτική δύναμη, που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Μια ισχυρή αξιόπιστη δύναμη που θα δώσει μία άλλη πνοή στον ελληνικό λαό. Για αξιοπρέπεια, για κοινωνική δικαιοσύνη, για δίκαιη ανάπτυξη. Αυτό είναι το όραμά μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε:

«Ο κ. Δούκας, ο οποίος ανέλαβε μία σημαντική ευθύνη και τα κατάφερε, είναι ένας άνθρωπος ηθικός, με επάρκεια και είμαι σίγουρος ότι ο λαός των Αθηνών θα έχει έναν δήμαρχο που θα προσφέρει τα μέγιστα για να βελτιώσει την πόλη μας και να την κάνει πιο ανθρώπινη. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στο έργο του».

Τα σχόλια είναι κλειστά.