Ειδησεογραφικό site

Νέο μανιφέστο για μια άλλη Ελλάδα

61
Ο νέος αέρας με πρόσωπα, θέσεις και πρόγραμμα και η ξεκάθαρη οριοθέτηση της πολιτικής αυτονομίας του ΠΑΣΟΚ δημιουργεί ισχυρές βάσεις για την επάνοδο της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης στην εξουσία .

του Κώστα Ξυλούρη
Οι 280.000 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ που έδωσαν ένα ηχηρό έναυσμα στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ που ανοίγεται, περιμένουν έργα και ΠΡΑΞΕΙΣ και ένα ΝΕΟ συμβόλαιο με τον λαό που θα έχει ως πυρήνα τις Αξιακές Αρχές για την πραγματική στήριξη των μη προνομιούχων Ελλήνων, τη ΝΕΑ γενιά, την Εθνικη ανεξαρτησία, την Υγεία, την Παιδεία και την ισόρροπη   ανάπτυξη της χώρας .

ΤΩΡΑ είναι η ώρα του λαού  που έχει προχωρήσει πιο μπροστά  από εμάς και διψά για ανανέωση και ανατροπή .
Η Ελλάδα δεν πρέπει μόνο να υλοποιεί αλλά και να πρωτοπορεί.
Οι προοδευτικοί πολίτες έδειξαν και απέδειξαν με την πρωτοφανή εξέγερση τους ότι ξύπνησε ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ του ΠΑΣΟΚ για μία ΝΕΑ επανάσταση συνειδήσεων όπως αυτή του  ιστορικού και αξέχαστου 1981 όπου ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε την  ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και  άλλαξε την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας.

Στη ΝΕΑ πολιτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ ενεργό ρόλο πρέπει να έχουν και οι πολίτες και μαζί με τις τοπικές οργανώσεις να δημιουργηθεί από την αρχή μια σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης.

Οι νέοι πρέπει να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της νέας εποχής σηκώνοντας τα μανίκια, μπαίνοντας στη μάχη στις γειτονιές , στις πόλεις και στα χωριά,  και να ανοίξουν  έναν δημοκρατικό  διάλογο με τους πολίτες που είχαν απογοητευτεί από τα λάθη του παρελθόντος, χάνοντας την εμπιστοσύνη στους πολιτικούς και στις πολιτικές των κυβερνήσεων .
Και συλλογικά να παρθούν οι αποφάσεις για τη συγκρότηση  ενός κοινωνικού και πολιτικού ρεύματος που θα έχει πυξίδα την σοσιαλδημοκρατία, χτίζοντας και διαμορφώνοντας μία ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που θα ανταποκρίνεται στον άνθρωπο και στις ανάγκες του .
Οι ευθύνες  που μας εναποθέτουν οι προοδευτικοί πολίτες είναι μεγάλες  και δεν έχει κανείς μας το δικαίωμα να τους απογοητεύσει .
Τα βάρη που επωμίζονται στους ώμους μας, είναι μια πρόκληση και οφείλουμε  να φανούμε αντάξιοι στις προσδοκίες ενός λαού που αγωνιά για απελευθέρωση από τα δεσμά και τα δεινά που μας έχουν οδηγήσει οι ανήμπορες κυβερνήσεις  του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.
Και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με ειλικρίνεια και πίστη ανιχνεύοντας το μέλλον και ακουμπώντας στο παρελθόν  να  συγκροτήσουμε ένα ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ για μία άλλη ΕΛΛΑΔΑ με πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων, τον εμπνευστή  μιας άλλης νέας εποχής , τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη που θα οδηγήσει την δημοκρατική παράταξη σε κόμμα εξουσίας και οχι συνεργασίας

Τα σχόλια είναι κλειστά.