Ειδησεογραφικό site

Νέο αίμα στο ΚΙΝΑΛ- Οι πρωταγωνιστές του ιδρυτικού συνεδρίου της Νεολαίας

593

Σάρκα και οστά λαμβάνει η συγκρότηση Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής, με τη Χαριλάου Τρικούπη να εκκινεί πλέον τις διαδικασίες για την πραγματοποίηση ιδρυτικού συνεδρίου, σε μια προσπάθεια να ξαναπιάσει επαφή με τη νέα γενιά της χώρας, αλλά και να εμφυσήσει «φρέσκο αέρα» στο κόμμα, τη στιγµή που ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνεται µε «παλιά και ξεπερασμένα υλικά».

 

Άλλωστε, η Φώφη Γεννηματά έχει αποδείξει εμπράκτως και όχι στα λόγια ότι επενδύει στη νέα γενιά, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τα νεότερα στελέχη της, ώστε να αποκτήσουν ρόλο και εμπειρία.

Μάλιστα, όπως τονίζει στους συνομιλητές της, τα νέα στελέχη του κόμματος εκπροσωπούν μία γενιά που έμεινε στο ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα, επιλέγοντας ακόμα και καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης μια πολύ πιο δύσκολη αλλά πάντοτε συνεπή πολιτική διαδρομή, αποδεικνύοντας  ταυτόχρονα µε τη δράση τους ότι «τιµούν τη φανέλα» και δίνουν σκληρές και καθημερινές μάχες για την άνοδο της Παράταξης. Το Συνέδριο της Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής θα εκλέξει όργανα και ηγεσία, που φέρονται να διεκδικούν ο Μιχάλης Κορδαλής και ο Ευάγγελος Πετριτζίκης, που πρόσκεινται στο προεδρικό στρατόπεδο, καθώς και ο εκλεκτός του Νίκου Ανδρουλάκη Δημήτρης Παπαγιάνναρος

Περισσότερα στο Καρφί που κυκλοφορεί

Τα σχόλια είναι κλειστά.