Ειδησεογραφικό site

Νέα Σμύρνη: Σοκάρει το νέο βίντεο-ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικού – Τον χτυπούσαν με μανία για πάνω από 2,5 λεπτά

43

 

Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει καρέ – καρέ η άγρια επίθεση που δέχθηκε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης.

Όπως θα δείτε στο σκληρό βίντεο για 150 δευτερόλεπτα δεκάδες άτομα τον δέρνουν ανηλεώς όσο είναι πεσμένος στο έδαφος. Το βίντεο ξεκινά με την πορεία πολλών εκατοντάδων νεαρών, μέχρι την στιγμή που διαλύονται απότομα γιατί πλησιάζουν οι αστυνομικοί.

Διακρίνονται περίπου δέκα μηχανές της ομάδας ΔΡΑΣΗ και ο άτυχος 24χρονος αστυνομικός επιβαίνει σαν συνοδηγός στην τελευταία. Οι αστυνομικοί φρενάρουν και τότε ένας από το πλήθος βρήκε την ευκαιρία και να φτάσει την τελευταία μηχανή.

Εκεί κάποιος από το πλήθος ορμάει με μένος στην πλάτη του αστυνομικού και τον ρίχνει από την μηχανή. Τότε, ξεκινά το μαρτύριο του καθώς μέσα σε δευτερόλεπτα είναι περικυκλομένος  από δεκάδες κουκουλοφόρους οι οποίοι τον βαράνε ανελέητα. Μπουνιές, κλωτσιές και χτυπήματα για 150 βασανιστικά δευτερόλεπτα.

Τον αφήνουν και φεύγουν από το σημείο, μόνο όταν οι αστυνομικοί επιστρέφουν για τον συνάδελφό τους…

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Στο 2.25 η στιγμή που ξεκινά ο άγριος ξυλοδαρμός του αστυνομικού

Ο αστυνομικός διακομίσθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο  με τραύμα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες  έχει βαριές εκδορές και θλαστικά τραύματα και είναι πολύ χτυπημένος

Τα σχόλια είναι κλειστά.