Ειδησεογραφικό site

Μόνο το ΠΑΣΟΚ – Kίνημα Αλλαγής μπορεί να κερδίσει τη Δεξιά

230

Το πετυχημένο πείραμα της ΘΕΣΜΙΚΗΣ αντιπολίτευσης με ΘΕΣΕΙΣ και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ αντιμετώπισης της πανδημίας που ακολούθησε το Κίνημα Αλλαγής στην πρώτη φάση της υγειονομικής κρίσης θα πρέπει να συνεχισθεί.
Με άλλο τώρα διακύβευμα, αφού το ζητούμενο πλέον δεν είναι η υγειονομική διαχείριση αλλά η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ στην μετά COVID περίοδο.
Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής οφείλει να παρουσιάσει ένα ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ σχέδιο για την επιστροφή στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ που μόνο ομαλή δεν θα είναι. Στην κατεύθυνση της προστασίας των αδυνάτων και της Μεσαίας Τάξης και των ευάλωτων κοινωνικών στρωμάτων.
Και να αφήσει τις κραυγές και τις οιμωγές για τον Τσίπρα και την παρέα. Αφού αυτές ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ σχεδόν κανέναν.
Το δεύτερο που οφείλουν όλοι να αντιληφθούν στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι πως η Παράταξη θα ανακάμψει, θα «αναστηθεί» πολιτικά υπό μια βασική προϋπόθεση:
Όταν καταφέρει περάσει το μήνυμα, στο σύνολο της κοινωνίας και κυρίως στους εξαπατημένους από τον ΣΥΡΙΖΑ πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, ότι ο Τσίπρας είναι κανονικός ΠΕΛΑΤΗΣ του Μητσοτάκη, ΔΕΝ μπορεί να τον κερδίσει, και ΔΕΝ θα ξαναγίνει πρωθυπουργός.
Όσο διατηρείται η αίσθηση στις τάξεις των Δημοκρατικών ψηφοφόρων, πως ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να επιστρέψουν στην εξουσία, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής πολύ δύσκολα θα παρουσιάσει την ανάκαμψη που όλοι επιθυμούμε.
Άρα εκτός από την επίθεση και την δριμεία κριτική που οφείλει να ασκεί απέναντι στην Κυβέρνηση η Χαριλάου Τρικούπη, σε «αντιδεξιούς» τόνους, θα πρέπει να θέσει ως κυρίαρχη πολιτική του στρατηγική την ανάδειξη της ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ του ΤΣΙΠΡΑ να κερδίσει τον Μητσοτάκη.
Αλλά και το αδιαμφισβήτο γεγονός πως μόνο το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής , σε αντίθεση με το ασκέρι των ατάκτων της Κουμουνδούρου, είναι το μοναδικό κόμμα που υπολογίζει, που φοβάται η Δεξιά. Γιατί την έχει κερδίσει, την έχει κατατροπώσει, σε σειρά εκλογικών αναμετρήσεων στο παρελθόν, και μπορεί να το επαναλάβει.
Εμείς στο «ΚΑΡΦΙ» θα συνεχίσουμε πιστά σε αυτή την «γραμμή».

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε ρόλο πρωταγωνιστή

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον καμένο χαρτί, γι’ αυτό και δεν εισπράττει το παραμικρό από τη φθορά της κυβέρνησης.
Στην πολιτική όμως, και ειδικά σε κρίσιμες περιόδους, τα κενά καλύπτονται γιατί διαφορετικά το σύστημα θα καταρρεύσει.
Αυτή τη στιγμή η κοινωνία αναζητεί ένα πολιτικό κόμμα που θα δώσει όραμα και προσδοκία.
Μια πατριωτική πολιτική δύναμη που θα έχει σημείο αναφοράς το λαό και το έθνος και την ικανότητα να διεκδικεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση πραγματική χρηματοδότηση της οικονομίας.
Ένα κόμμα που θα έχει πραγματικές αναφορές στο λαό, για να μπορέσει να κρατήσει όρθια την οικονομία και τη χώρα.
Το σημερινό σκηνικό, με μια κυβέρνηση να εμφανίζει ραγδαία φθορά και με μια πεθαμένη και αναξιόπιστη αντιπολίτευση, δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ.

Η οργή του κόσμου αναγκαστικά θα δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις.

Το ζητούμενο όμως να εκφραστεί όλο αυτό και μέσα από έναν οργανωμένο πολιτικό φορέα. Για να αποφευχθούν διαλυτικά και επικίνδυνα συμπτώματα όπως αυτά που ξέσπασαν την εποχή των μνημονίων.

Και αυτό μόνο μέσα από την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής σε ΡΟΛΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ μπορεί να επιτευχθεί.

Δημοσιεύθηκε στο Καρφί στις 3 Απριλίου 2021   

Τα σχόλια είναι κλειστά.