Ειδησεογραφικό site

Μόνη της πλέον η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα

349

H πανέμορφη κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της Αντας, Μαργαρίτα Παπανδρέου,  δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον γοητευτικό επιχειρηματία Νίκο μετά από αρκετό καιρό σχέσης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Σάσα Σταμάτη στη Secret των Παραπολιτικών.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου είχε κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον νέο της σύντροφο στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, στο Ηρώδειο. Οι δυο τους μάλιστα, μαζί με τον πατέρα της, βρέθηκαν στις αρχές Οκτωβρίου του 2019, μετά τη λήξη της συναυλίας του Σταύρου Ξαρχάκου, στα παρασκήνια, προκειμένου να συγχαρούν τον μεγάλο συνθέτη και τότε ήταν που ο γοητευτικός Νίκος έγινε αντιληπτός από τους φωτογράφους.

«Είναι επιχειρηματίας, αλλά λόγω προσωπικής επιλογής του δεν θα ήθελε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του», είχε πει χαρακτηριστικά η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, θέλοντας να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Νίκος και η Μαργαρίτα είχαν γνωριστεί μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή ο έρωτας μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλος. Είχαν σχέση εξ αποστάσεως, αφού εκείνη ζει στην Κρήτη και εκείνος στην Αθήνα, όμως για χάρη του έρωτά τους και οι δύο ήταν με μια βαλίτσα στο χέρι.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.