Ειδησεογραφικό site

Μοιραίος ο μήνας για όλα τα ζώδια – Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί πως μέχρι 31/3 θα σημειωθούν επεισόδια

79

Επεισοδιακός και μοιραίος προβλέπεται ο Μάρτιος 2023 για όλα τα ζώδια, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και τις αστρολογικές του προβλέψεις. Ο αστρολόγος με την μεγάλη καριέρα, ενημέρωσε τα 12 ζώδια τι θα βιώσουν μέχρι την Παρασκευή 31/3.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Μαρτίου από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Η περίοδος είναι ασφυκτικά πιεστική και οι εξελίξεις σύνθετες. Ο επαγγελματικός τομέας απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του δυναμισμού σας αλλά οι επιδόσεις σας δεν φαίνεται να σας ευχαριστούν. Θα χρειαστείτε μια γερή δόση υπομονής και ψυχραιμίας όταν τα γεγονότα σας αιφνιδιάζουν. Καλύτερα είναι τα πράγματα σε φιλικές και αισθηματικές σχέσεις καθώς η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας έως τις 16 και, περιέργως πως, εξυπηρετήστε και στα οικονομικά σας, αφού και ο Δίας στο χώρο σας λειτουργεί ενισχυτικά και διπλωματικά.

 

Ταύρος

Ο Μάρτιος παρουσιάζει μια κινητικότητα ενώ τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν σε βάθος τις αποφάσεις που θα πάρετε. Το εξωτερικό περιβάλλον σας προβληματίζει. Οι ανάγκες σας αιφνίδια πληθαίνουν το καλό όμως είναι ότι θα έχετε και λύσεις και βοήθεια. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας μετά τις 16 και σας βοηθά να διορθώσετε λάθη, να καταλάβετε καλύτερα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και να κρατήσετε ανέπαφα τα πλεονεκτήματά σας. Επίσης θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τρόπο να επιτύχετε μια ικανοποίηση σε ένα επαγγελματικό αίτημα, να εξομαλύνετε κάποια οικογενειακά προβλήματα και να κάνετε μια γνωριμία που θα σας βοηθήσει όχι μόνο πρακτικά αλλά και ηθικά.

Ζώδια εβδομάδας Κώστας Λεφάκης

Δίδυμοι

Ο Μάρτιος είναι πολύ επεισοδιακό αλλά και άλλο τόσο ενδιαφέρον διάστημα. Το μόνο που δεν θα καταφέρετε είναι να βάλετε σε τάξη τον εαυτό σας, αλλά θα μπορέσετε να πλησιάσετε ή να πετύχετε δύσκολους στόχους ή φιλοδοξίες. Τις μέρες αυτές οργανώστε τις κινήσεις σας και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τις προτεραιότητες στον επαγγελματικό τομέα. Ήρθε η εποχή που οι αισθηματικές και οικονομικές σας σχέσεις πρέπει να αναθεωρηθούν ενόψει της επερχομένης άνοιξης. Και μια και μιλάμε για οικονομικά, φροντίστε να έχετε ανεφοδιασμό την ώρα που μπορείτε γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες δυσκολίες.

Καρκίνος

Ο Μάρτιος είναι ευνοϊκότερος μήνας και σας δίνει διεξόδους έκφρασης, επέκτασης και ευκαιρίες βελτίωσης συνθηκών τόσο στην επικοινωνία όσο και στην εργασία. Οι αντιθέσεις βέβαια δεν θα λείψουν. Λίγο καλύτερα φαίνονται να πηγαίνουν τα πράγματα στα οικονομικά σας εν μέσω της κρίσεως, αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελέσει άλλοθι για καινούργια έξοδα. Αξιοποιήστε προτάσεις που θα σας γίνουν και φροντίστε να αναζωπυρώσετε μια σχέση, μια συνεργασία ή μια υπόθεση που είχε για ένα διάστημα τελματώσει. Στο τέλος του μήνα ο Άρης περνά στο ζώδιό σας και ενεργοποιεί τις διεκδικήσεις σας. Αν φερθείτε έξυπνα έχετε πολλές πιθανότητες να καταφέρετε τα δύσκολα.

Λέων

Η διάθεση σας γίνεται καλύτερη παρόλο που συχνά κάποιοι άνθρωποι θα σας εκνευρίσουν. Το πρώτο μισό του μήνα με την Αφροδίτη στον Κριό σας δίνεται η ευκαιρία να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις ή να εξελίξετε μια ερωτική γνωριμία. Περνώντας στον Ταύρο τα πρακτικά όσο και οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν άμεσα. Φανείτε συγκαταβατικοί σε θέματα τρίτων και κερδίστε την αναγνώριση των ανωτέρων σας. Και στα δυο μπορείτε να έχετε αρκετή επιτυχία. Φροντίστε όμως να εξηγείτε τις απαιτήσεις σας παρά να περιμένετε να τις καταλάβουν. Οι τελευταίες μέρες του μήνα φέρνουν χαρακτηριστικές εξελίξεις στα οικονομικά σας.

Παρθένος

Σημαντικές οι εξελίξεις το μήνα αυτό τόσο στις σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Ο Κρόνος περνά στους Ιχθύς και αλλάζει τις προοπτικές και τα σχέδια σας και το καλό είναι προσαρμόζεστε εύκολα στο νέο κλίμα. Φροντίστε να είστε περισσότερο ευέλικτοι και διαλλακτικοί όταν οι άλλοι σας προκαλέσουν και κυρίως προνοητικοί στις ενέργειες και φυσικά συνετοί στην διαχείριση. Για αρκετούς μια ερωτική σχέση που φαίνεται να καλλιεργείτε ουτοπικά στην φαντασία σας, έχει άμεση ανάγκη εξυγίανσης. Μην φοβάστε την πραγματικότητα, καθώς το σύστημα που υπηρετείτε με ευλάβια θα σας στηρίξει και πάλι.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Κριό το πρώτο μισό του Μαρτίου σας βοηθά να είστε δημιουργικοί και επινοητικοί. Τα θέματα του μήνα σας εκπαιδεύουν σε καλύτερη αντιμετώπιση και πιο πρακτική στάση. Η γενική κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί αν πάρετε τις ανάγκες σας στα σοβαρά και δεν περιμένετε λύσεις από τους άλλους. Ο Άρης εγκαταλείπει τους Διδύμους στο τέλος του μήνα και από τη νέα του θέση στον Καρκίνο σας θέλει πιο αποτελεσματικούς στην οικογένεια. Η εργασία θα αλλάξει χαρακτήρα σταδιακά, επομένως είναι σημαντικό να επιδείξετε υπομονή και αντοχή, για να ωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αργότερα.

Σκορπιός

Το ξεκίνημα του Μαρτίου τονίζει πολύ περισσότερο την δημιουργική σας έκφραση και κάνει πιο έντονα τα αισθήματα αγάπης που τρέφετε για έναν άνθρωπο. Για πολλούς από εσάς η περίοδος αυτή είναι ένα καινούριο ξεκίνημα σε κάτι που και θα αποδώσει και θα σας βοηθήσει στο εγγύς μέλλον σε ένα σημαντικό για εσάς τομέα. Μην προκαλείτε την τύχη σας και μην βιάζεστε να κάνετε μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας προς το παρόν. Αφήστε την πορεία των πραγμάτων να εξελιχτεί φυσιολογικά. Το τελευταίο δεκαήμερο προβλέπεται να δώσετε έμφαση στα αισθηματικά και στα οικογενειακά σας.

Τοξότης

Τις μέρες αυτές θα σας απασχολήσει πολύ το στενό περιβάλλον ενώ οι περισσότεροι θα έχετε έκτακτα οικογενειακά ζητήματα. Ο Άρης ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τους Διδύμους, γεγονός που σας επιτρέπει να επιδιώξετε ήρεμες σχέσεις στο περιβάλλον σας. Η επικοινωνία βοηθά σε καλύτερη συνεννόηση, ενώ σας επιτρέπονται και ταξίδια που αναβάλατε στο παρελθόν. Ο κυβερνήτης σας Δίας από τον Κριό σας βοηθά να σχεδιάσετε καλύτερα το μέλλον σας και να επιτύχετε βελτίωση σε τομείς που σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν. Γενικότερα θα υπάρξουν ξεκινήματα, καθώς αποφασίζετε να τηρήσετε πιο αποφασιστική στάση σε αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Ζώδια εβδομάδας

Αιγόκερως

Αρκετή δραστηριότητα περιμένει τους περισσότερους από εσάς τις προσεχείς εβδομάδες. Τις μέρες που ακολουθούν γνωριμίες, συζητήσεις και προτάσεις παίρνουν καινούργια διάσταση. Αφήστε το χρόνο να αποδείξει περισσότερο την σοβαρότητα τους. Φροντίστε να μην διασπαστείτε ούτε να εντυπωσιαστείτε από ανθρώπους και γεγονότα προκειμένου το διάστημα που θα ακολουθήσει να είναι περισσότερο αποδοτικό αλλά και όσο μπορεί να γίνει ευχάριστο. Αξιοποιήστε μια περιστασιακή ευκαιρία στα οικονομικά σας ή τολμήστε μια αγορά αν αξίζει τον κόπο σαν μια μικρή ή μεσαία επένδυση που χρειάζεστε να κάνετε.

Υδροχόος

Ο Μάρτιος μπορεί να είναι ένας μήνας ευκαιριών για τους περισσότερους από εσάς και θα ήταν άδικο να τον αφήσετε ανεκμετάλλευτο. Παρόλο που θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, αν οργανώσετε τις προσπάθειες σας πλησιάζετε αρκετά τους στόχους που έχετε βάλει. Κάτι που πρέπει να επιμεληθείτε είναι το κλείσιμο εκκρεμοτήτων όχι μόνο οικονομικών αλλά και αισθηματικών. Σε περίπτωση δυσκολιών ή καθυστερήσεων προσπαθήστε να δείτε προσωπικά τους ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάται το εγχείρημα σας. Ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιό σας στις αρχές του μήνα και νιώθετε ότι χρειάζεστε νέους τομείς δράσης και πηγές ενέργειας.

Ιχθύες

Η εποχή αλλάζει και μαζί με αυτή και τα σχέδια σας για το εγγύς αλλά και το απώτερο μέλλον. Φροντίστε να είστε συνειδητοί των κινήσεων που θα κάνετε και μην δίνετε υποσχέσεις αν δεν είστε ψυχολογικά έτοιμοι για τις δεσμεύσεις που συνεπάγονται. Επιμεληθείτε τον εαυτό σας και την ασφάλεια του, δείτε κόσμο, μιλήστε για τα σχέδια σας αλλά ταυτόχρονα διατηρήστε και τις δέουσες αποστάσεις ασφάλειας που χρειάζεται. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε το ρεύμα των εξελίξεων και αναπτύξτε την διαλλακτικότητα ακόμα και όταν η συμπεριφορά των άλλων γίνεται αδικαιολόγητα επιθετική

Τα σχόλια είναι κλειστά.