Ειδησεογραφικό site

Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους: Στο Μέτσοβο τα Χριστούγεννα θα πάρω αποφάσεις

57

Ευχές στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας συνεδρίασης της Βουλής στη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού.

Ο κ.Μητσοτάκης αποκάλυψε πως σκοπεύει να περάσει τις ημέρες των εορτών στην Ήπειρο. «Θα πάτε στην Πρέβεζα;», τον ρώτησε δημοσιογράφος. «Στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις. Θα πάω στο Μέτσοβο. Έχουμε αποφάσεις να πάρουμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης, σε μια φράση που ερμηνεύτηκε ως ευθεία αναφορά στην προκήρυξη των εκλογών. Ωστόσο ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως αμέσως μετά τις γιορτές, η Βουλή θα έχει «πολύ δουλειά», αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν ολοκληρώνεται ακόμα το κοινοβουλευτικό έργο.
Η φράση πάντως για το βουνό θύμισε τα Χριστούγεννα του 2019 όταν ο κ.Μητσοτάκης είχε πει ότι τα Χριστούγεννα θα κλέψει ένα διήμερο για να πάει στο βουνό και να σκεφτεί το όνομα του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Χρονιά πολλά. Να ξεκουραστείτε γιατί το επόμενο διάστημα μας περιμένει πολύ κοινοβουλευτική δουλειά», είπε ο πρωθυπουργός. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρωθυπουργό πού σχεδιάζει να κάνει γιορτές. «Θα πάω στην Ήπειρο», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης

Τα σχόλια είναι κλειστά.