Ειδησεογραφικό site

Μη χάσετε το Σάββατο 9 Ιουνίου μαζί με το ΚΑΡΦΙ 4 μεγάλες προσφορές – ΒΙΝΤΕΟ

3.695


Αυτό το Σάββατο μη χάσετε 4 μεγάλες προσφορές Στο Καρφί

Το ολοκαίνουριο βιβλίο «Ο νεοφανής Άγιος Ιάκωβος (Τσαλίκης)» που κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα!

Ο Όσιος Ιάκωβος Τσαλίκης αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του μοναχικού χώρου στην Ελλάδα κατά τον 20ο αιώνα. Ξεχώρισε για τον ασκητικό οσιακό του βίο, καθώς και για τα χαρίσματα τα οποία ανέπτυξε και τα οποία τον κατατάσσουν στις σύγχρονες μορφές αγιότητας της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ήταν μικρασιατικής καταγωγής και το μεγαλύτερο μέρος της μοναχικής του ζωής το πέρασε στη Μονή Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια. Την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, που συνεδρίασε στο Φανάρι υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, αποφάσισε την Αγιοκατάταξη του. Ο Γέροντας εκοιμήθη το 1991 (σε ηλικία 71 ετών), στις 21 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά τα Εισόδια της Θεοτόκου, γι’ αυτό και ορίστηκε η μνήμη του να εορτάζεται μία ημέρα μετά, δηλαδή στις 22 Νοεμβρίου.
Ενδεικτικά περιεχόμενα:
Η οσιακή κοίμησή του – Ιερά Μονή Οσίου ∆αυίδ Ευβοίας – Θαυμαστές εμπειρίες στο Ιερό Προσκύνημα – «Όπως τον έζησα» (Μαρτυρίες για την Αγιοσύνη του) – Ομολογίες Θαυμάτων – Το Θαύμα με τον Ανδρέα Παπανδρέου στο «Γεώργιος Γεννηματάς»

Μαζί,
Ένα Best Seller βιβλίο για την παραλία! Αποκτήστε το συγκλονιστικό μυθιστόρημα του κορυφαίου συγγραφέα μυστηρίου James Patterson, «Το 1o Έγκλημα»!
Ο Νο 1 συγγραφέας σε πωλήσεις στον κόσμο, συναρπάζει κοινό και κριτικούς με την αμείωτη ένταση, τη συγκλονιστική ταχύτατα και το μοναδικό τρόπο γραφής που καθηλώνει τον αναγνώστη.
Μπείτε κι εσείς στον κόσμο του Πάτερσον και ανακαλύψτε, διαβάζοντας χωρίς διακοπή, «Το 1ο Έγκλημα». Αγωνιώδες, δραματικό, με τέσσερις συναρπαστικές ηρωίδες και πλοκή που κόβει την ανάσα είναι το βιβλίο θρίλερ που γέννησε την περίφημη σειρά «Γυναικεία Λέσχη Φόνων».

Ακόμα,
Ένα DVD ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ. Η αγαπημένη σειρά των παιδιών είναι ΕΔΩ! Μετά τη συνάντησή τους με τον νέο σύμμαχο, το Fugitoid, τα χελωνονιντζάκια Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo , η Έιπρηλ και ο Κέισι ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να σταματήσουν τους Triceratons από τη συλλογή όλων των μερών της γεννήτριας της μαύρης τρύπας. Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τις απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja!

& Μόνο με την απλή έκδοση των 2€, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
Ο 6ος τόμος «Ιστορίας της Μακεδονίας» θα κυκλοφορήσει αυτό το Σάββατο σε υπέρπολυτελή σκληρόδετη έκδοση!
Ο νέος τόμος της «Ιστορίας της Μακεδονίας» περιλαμβάνει τα ιστορικά γεγονότα από το 355 π.χ. έως το 346 π.χ. και τις εξελίξεις στη διακυβέρνηση του βασιλείου της Μακεδονίας από τον Φίλιππο.

Η «Ιστορία της Μακεδονίας», που συνέγραψε ο καθηγητής N.G.L. Hammond και οι συνεργάτες του G. Τ. Griffith του και F. W. Walbank, είναι ένα έργο ήδη κλασικό στο είδος του, ένα έργο ρηξικέλευθο, που ανατρέπει τα δεδομένα, αποκαθιστά αλήθειες, ερμηνεύει και διασαφηνίζει δυσκολίες, αποτελώντας ένα αδιάσειστο ντοκουμέντο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!

Τα σχόλια είναι κλειστά.