Ειδησεογραφικό site

Μεγαλοοικονόμου για «κουραμπιέδες»: Έπρεπε να τους πω κάτι χειρότερο από «κ» – Άμα πάτε στην τουαλέτα…

2.965

Επέμεινε, παράλληλα, ότι ο Γιώργος Αυτιάς της είχε στήσει παγίδα λέγοντας ότι «δεν περίμενα να μου φέρει ένα πάνελ εναντίον μου. Είχα πέσει στο λάκκο των φιδιών αλλά έχω μάθει να αγωνίζομαι»

Διευκρινίσεις για τη λέξη από «κ» που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει για τους συνομιλητές της στο πάνελ το πρωί της Κυριακής στο «τσίρκο» που έστησε στον ΣΚΑΪ έδωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

«Άμα πάτε στην τουαλέτα θα δείτε» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επέμεινε, παράλληλα, ότι ο Γιώργος Αυτιάς της είχε στήσει παγίδα λέγοντας ότι «δεν περίμενα να μου φέρει ένα πάνελ εναντίον μου. Είχα πέσει στο λάκκο των φιδιών αλλά έχω μάθει να αγωνίζομαι».

Διευκρίνισε, ακόμα, ότι «δεν πρόκειται να παραιτηθώ» εξηγώντας ότι «είχα παράπονο από τον ΣΥΡΙΖΑ και διορθώθηκε, που άφηνε τον Λεβέντη να με κατηγορεί ως προδότρα. Δεν με υπερασπίστηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Tη στιγμή που ακούς τον αντίπαλο να με καθυβρίζει έπρεπε να έχουν βγει και να πουν «Λεβέντη γιατί την ενοχλείς;». Θα βγάλει και ανακοίνωση γιατί εμένα το θέμα με πλήγωνε».

Συνεχίζοντας για την κόντρα της με τον Βασίλη Λεβέντη είπε ότι «εμένα με πείραζε ως άτομο γιατί έχω μάθει να έχω καθαρό το κούτελό μου, να μου ρίχνει τη ρετσινιά που δεν έφταιγα, να με λέει 151. Όταν πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν 153 βουλευτές εγώ πήγα και έγινα το 154». Στην παρατήρηση ότι «χάρη σε εσάς υπάρχει η κυβέρνηση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «δεν ειναι χάρη σε μένα η κυβέρνηση. 145 είμαι εγώ. Το 151 είναι χάρη στους άλλους έξι».

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι «εγώ την ψήφο μου (σ.σ στον ΣΥΡΙΖΑ) την δίνω με όλη την καρδιά. την ψήφο μου την έδωσα με δόξα και τιμή».

Τα σχόλια είναι κλειστά.