Ειδησεογραφικό site

Με Οφορίκουε και Αμπονσά συναντήθηκε ο Δένδιας στην Γκάνα – Θα χτιστεί γήπεδο «Γιάννης Αντετοκούνμπο»

29

O Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε το Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου στη Γκάνα και συναντήθηκε με τους Οφορίκουε και Αμπονσά.

Ο υπουργός Άμυνας έκανε δηλώσεις και ανέφερε ότι με τα χρήματα που θα δώσει η ελληνική Πολιτεία, αναμένεται να γίνει γήπεδο στην περιοχή, που θα έχει το όνομα «Γιάννης Αντετοκούνμπο»

«Ήταν σήμερα μια μεγάλη χαρά, τολμώ να πω μια στιγμή μεγάλης συγκίνησης για μένα, να έρθω πάλι εδώ στην Τέμα της Άκκρα, στο Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου, παραμονή της γιορτής του Αγίου και να γιορτάσουμε μαζί με τα παιδιά εδώ την αυριανή μεγάλη γιορτή», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, σημείωσε ότι «θα δώσουμε τα υπόλοιπα χρήματα για να τελειώσει το γήπεδο “Γιάννης Αντετοκούνμπο”, ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίζουν μπάσκετ και μετά θα φτιάξουμε και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Είναι εδώ δυο παλιοί παίκτες του Ολυμπιακού (Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά), οι οποίοι θα βοηθήσουν τα παιδιά αυτά να μάθουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν δύο πολύ καλές ομάδες, μία στο μπάσκετ και μία στο ποδόσφαιρο»

Τα σχόλια είναι κλειστά.