Ειδησεογραφικό site

Μαρινάκης για τη νέα δημοτική αρχή του Πειραιά: Θα δουλέψουμε σκληρά

39

Ημέρα ευθύνης και οράματος χαρακτήρισε την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής Πειραιά ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ορκίστηκε λίγο μετά τις 18:00 της Τετάρτης η επανεκλεγείσα δημοτική αρχή υπό την ηγεσία του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

«Σήμερα είναι μια μέρα ευθύνης προς τον πειραϊκό λαό, μια μέρα οράματος για το τι πρόκειται να γίνει τα επόμενα χρόνια, μια μέρα συνέχειας για τα έργα που ήδη έχουν δρομολογηθεί και πολλά άλλα, τα οποία ολοκληρώνονται. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να μπορέσουμε στο τέλος να προσφέρουμε στον πειραϊκό λαό αυτά που ελπίζει και αυτά που έχουμε υποσχεθεί» δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ορκωμοσία και πρόεσθεσε:

«Δεν είναι εύκολο, γιατί οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες αυτή τη στιγμή, ούτε με την οικονομία μας, ούτε με τη χώρα μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του πειραϊκού λαού και να γίνουν έργα στον Πειραιά, τα οποία θα βελτιώσουν την εικόνα του Πειραιά, την καθημερινότητα όλων των Πειραιωτών. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι αν είμαστε υγιείς και με τη δύναμη του θεού θα πάμε πολύ καλά»

Τα σχόλια είναι κλειστά.