Ειδησεογραφικό site

Λεβέντης: Από το να δώσουμε το «Μακεδονία» στα Σκόπια καλύτερα να κόψουμε το λαιμό μας

438

Έχω ενημέρωση ότι θα ψηφίσει και ο Μητσοτάκης – Έχω στοιχεία ότι τα F-16 είανι ντενεκέδες

Μήνυμα ότι αν είναι η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό να τελειώσει με χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία «καλύτερα να κόψουμε το λαιμό μας» έστειλε ο Βασίλης Λεβέντης.
«Ο λαός δεν θέλει να δοθεί η Μακεδονία» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης επικαλέστηκε ενημέρωση ότι τελικά θα υπερψηφίσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναρωτώμενος «ποιος θα φέρει αντίρρηση στην αμερικανική πρεσβεία;». Στην ερώτηση πόθεν προκύπτει η εμπλοκή της πρεσβείας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε «ε, δεν ξέρετε τώρα. Εγώ μίλησα 4-5 φορές με τον αμερικανό πρέσβη και κατάλαβα ότι η υπόθεση έχει τελειώσει. Όταν μου λέει ότι αν δώσουμε το όνομα θα βάλει η Τουρκία τη μύτη της».

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί την εθνική γραμμή του Βουκουρεστίου.

«Στους Αμερικάνους κανένα μεγάλο κόμμα δεν πάει κόντρα. Εμείς θα πάμε κόντρα γιατί είμστε κόμμα πατριωτικό» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστηρίζοντας ότι σε συζήτηση που είχαν τον ρώτησε «τι ζητάτε; Εμείς είμαστε τσογλάνια;».

Μιλώντας για τα εξοπλιστικά είπε ότι «εγώ ζήτησα στις προμήθειες πανω από 1 εκατ. ευρώ να υπάρχει παρουσία εισαγγελέα. Πάνε τώρα και δίνουν 1,5 δισ. και αναβαθμίζουν F-16. Εγώ έχω στοιχεία ότι τα F-16 είναι άχρηστα, είναι ντενεκέδες παλαιοί και δεν συμφέρει σε παλαιά αεροπλάνα να βάζεις εγκεφάλους. Καλύτερα να αγοράζαμε πέντε νέα αεροπλάνα».

«Να κάνουμε μια παραγγελία 30 αεροσκάφων γιατί ούτως ή άλλως τα χρήματα δεν τα δίνουμε αμέσως» κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.