Ειδησεογραφικό site

Κραυγή αγωνιάς από εμπόρους και παραγωγούς

87

Θα ήθελα ,σαν πρόεδρος των έμπορων της κεντρικής λαχαναγοράς της Αθήνας, να σας μεταφέρω τον προβληματισμό και την αγωνία όλων μας, σχετικά με το θέμα των “επιταγών” όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου μας είχαμε και έχουμε στα χέρια μας επιταγές, οι οποίες αφορούν προϊόντα, τα οποία έχουν πωληθεί, από τέσσερις μήνες έως και ένα χρόνο πριν. Όπως καταλαβαίνετε, αν η εξόφληση αυτών των επιταγών υπαχτεί στον νόμο σας, είναι βέβαιο ότι, με μαθηματική ακρίβεια, τόσο ο κλάδος ο δικός μας ,όσο και των Ελλήνων παραγωγών, που είναι και οι προμηθευτές μας, τους οποίους πληρώνουμε με αυτές τις επιταγές, θα καταστραφεί και θα παρασύρει και την αγροτική οικονομία της Ελλάδος, με αποτέλεσμα την έλλειψη των αγροτικών προϊόντων. Πρέπει, λοιπόν, να ρυθμίσετε την εξόφληση των επιταγών αυτών, που αφορούν τα αγροτικά προϊόντα, τα οποία έχουν πωληθεί από εμάς και έχουν καταναλωθεί και πληρωθεί στα ξενοδοχεία και στους χώρους εστίασης εδώ και μήνες, και τώρα οι εκδότες των επιταγών αυτών, αρνούνται να εξοφλήσουν, χρησιμοποιώντας τις ευεργετικές διατάξεις του νομού σας!Επιβάλλεται, λοιπόν, αξιότιμοι κ. αρμόδιοι υπουργοί, να διαχωρίσετε ποιες επιταγές πρέπει να πληρώνονται και ποιες όχι!
Ποιοι εκδότες πρέπει να διευκολυνθούν και ποιοι όχι!
Γιατί, ναι μεν σήμερα ,οι επιχειρήσεις τους είναι κλειστές αλλά αγόρασαν, διέθεσαν και πληρώθηκαν για τα προϊόντα μας, εδώ και μήνες!!!
Σας παρακαλούμε λοιπόν, να βρείτε μια λύση, για να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι, εμείς που εκπροσωπούμε 350 επιχειρήσεις και απασχολούμε 3.000 υπάλληλους και μαζί με τους Έλληνες παραγωγούς αποτελούμε τους κρίκους της αγροτικής οικονομίας της Ελλάδας!
Είμαι σίγουρος, ότι καταλαβαίνετε την κραυγή αγωνίας μας και θα ανταποκριθείτε θετικά και άμεσα , πριν να είναι αργά για όλους μας, εμπόρους-παραγωγούς-καταναλωτές

 

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τα σχόλια είναι κλειστά.