Ειδησεογραφικό site

Κουρτάκης:Ποια κατασκευαστική διαπλεκόμενου επιχειρηματία ανακαίνισε το σπίτι του Τσίπρα στο Σούνιο;(Εικόνα)

288

Σε μία σειρά από άκρως αποκαλυπτικά tweets, προχώρησε ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης με αφορμή τη μετακόμιση της οικογένειας Τσίπρα σε πολυτελή κατοικία στο Σούνιο.

Το ερώτημα που θέτει είναι ποιός γνωστός διαπλεκόμενος κατασκευαστής, ο οποίος διατηρούσε προνομιακές σχέσεις με το αλήστου μνήμης καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προχώρησε στην ανακαίνιση του «ανακτόρου» του Τσίπρα.

Δείτε τα tweets:

Για άλλη μια φορά ο @atsipras κρύβεται και δεν απαντά ευθέως. Νοίκιασε ή όχι νέα βίλα στην περιοχή του Σουνίου; Και αν νοίκιασε από ποιον σε τι τίμημα; Δυστυχώς η πραγματικότητα, όπως και ο νεοπλουτισμός, δεν κρύβονται. Γι αυτό ας απαντήσει στο μείζον. #Λεγραινα
12:31 μ.μ. · 6 Δεκ 2020

Το νέο σπιτι του @atsipras βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο Green Coast σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικης; Μάλιστα ισχύει ότι διαθέτει και ιδιωτική παραλία; Απαντήσεις για να μην υπάρχουν σκιές #Τσιπρας
12:37 μ.μ. · 6 Δεκ 2020

Με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασημάδευτα, επανερχόμαστε στο θέμα, αποκαλύπτοντας ότι το νέο σπίτι, στο οποίο μένει ο τέως πρωθυπουργός, βρίσκεται μεταξύ των δυο συγκροτημάτων του Τρατολιμανου και του ξενοδοχείου Greencoast.

Στο σημείο αυτό υπάρχουν τρεις βίλες που μεταξύ των άλλων διαθέτουν και ιδιωτική παραλία.

Στην περιοχή αποτελεί κοινό μυστικό ότι διαμένει η οικογένεια Τσίπρα. Μάλιστα προσφάτως, όταν προέκυψε θέμα με την πεθερά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Μπαζιάνα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, μετά από ατύχημα που είχε στην νέα βίλα του γαμπρού της.

Πάντως σε κάθε περίπτωση θα είχε ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον ο κ. Τσιπρας, πριν προσφύγει στην γνωστή οδό των δήθεν fake news, να απαντήσει αν η συγκεκριμένη βίλα νοικιάζεται η έχει αγοραστεί; Επίσης θα είχε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον να μαθαίναμε αν στην κατασκευή του συγκεκριμένου οικήματος ενεπλάκη κατασκευαστική εταιρεία, που συνδέεται με πασίγνωστο επιχειρηματία .

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία που βρίσκεται το σπίτι

Τα σχόλια είναι κλειστά.