Ειδησεογραφικό site

Κορωνοϊός – Βάνα Μπάρμπα εναντίον Αλέξη Γεωργούλη: Εσείς οι ευρωβουλευτές που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε… τι κάνετε τώρα για τους καλλιτέχνες;

60

Με μία οργισμένη ανάρτησή της στο Facebook, η Βάνα Μπάρμπα διαμαρτύρεται για την έλλειψη πρόβλεψης εκ μέρους της πολιτείας, σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που θα έχουν να διαχειριστούν οι καλλιτέχνες, μετά το αίσιο τέλος της φονικής πανδημίας. Μάλιστα στρέφεται κατά του Υπουργείου Πολιτισμού και «των ευρωβουλευτών που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, ενώ ζητά κινητοποίηση εκ μέρους όλων των συνδικάτων των καλλιτεχνών.

Η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της: «Καλό μήνα. Συγγνώμη αλλά ρωτάμε τους υπευθύνους του υπουργείου πολιτισμού….. τι θα γίνουν όλοι οι καλλιτέχνες …μουσικοί συνθέτες ηθοποιοί.. σκηνοθέτες.. που την επόμενη μέρα .. ενώ σιγά σιγά θα ανοίγουν τα καφέ τα πάρκα… ο κόσμος δειλά δειλά θα βγαίνει… και οι καλλιτέχνες πώς θα βγουν όταν εκ των πραγμάτων δεν θα γίνονται συναυλίες φεστιβάλ… ακόμα και ταινίες ή σήριαλ… αυτοί οι άνθρωποι που σας διασκεδάζουν τόσα χρόνια πώς θα μπορέσουν να μείνουν αξιοπρεπείς ..και να βοηθήσουν τις οικογένειές τους… μας δείχνουν ότι είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης.. αλλά να ξέρουν ότι δεν θα το αφήσουμε έτσι ..ΔΡΑΣΗ. τώρα από όλα τα συνδικάτα των καλλιτεχνών. και εσείς οι ευρωβουλευτές που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε.. τι κάνετε τώρα ..πού είναι η φωνή σας …ΝΤΡΟΠΗ».

Τα σχόλια είναι κλειστά.