Ειδησεογραφικό site

Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ διασωληνωμένος ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

95

«Λεωνίδα σε αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε – Γίνε γρήγορα καλά» – Μηνύματα από φίλους και συντρόφους

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του πρώην υπουργού Υγείας με το ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκου οι παλιοί σύντροφοί του, ενεργοποιήθηκαν αναζητώντας τον ίδιο αλλά και ανθρώπους από το περιβάλλον του, ώστε να μάθουν για την πορεία της υγεία τους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κ. Γρηγοράκου είναι σταθερή και δεν έχει ανεβάσει πυρετό.

Υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ κορωνοϊού και την Πέμπτη εισήχθη στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Οι πρώτες πληροφορίες, έκαναν λόγο για ελεγχόμενη κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο, το απόγευμα της ίδια μέρας, κρίθηκε από τους γιατρούς που παρακολουθούν τον πρώην υπουργό, απαραίτητο να διασωληνωθεί.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου Σωτηρία. Ενώ, λίγο αργότερα, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επικοινώνησε με την κ. Γεννηματά όπου την ενημέρωσε για την κατάσταση του Λεωνίδα Γρηγοράκου. Συμφώνησαν και οι δύο να έχουν τακτική επικοινωνία για αυτό το θέμα.

Το πρωί της Παρασκευής, όπως γνωστοποίησε μέσα από ανάρτηση του στο twitter, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, επικοινώνησε με τον διοικητή του νοσοκομείου Σωτηρία, Σωκράτη Μητσιάδη. Όπως γράφει, «με ενημέρωσε ότι ο συνάδελφος και φίλος μας Λεωνίδας Γρηγοράκος δίνει μάχη με κουράγιο και δύναμη. Λεωνίδα, σ’ αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε!»

Τα σχόλια είναι κλειστά.