Ειδησεογραφικό site

Κόλαφος Καρυστιανού για την εισαγγελέα του Α.Π Αδειλίδη: «Έγιναν 4 συναντήσεις, υπήρχαν μάρτυρες»

59

Άμεση ήταν η απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στην διάψευση της Εισαγγελέως Γεωργίας Αδειλίνη για τις συναντήσεις που είχαν στον Άρειο Πάγο για το δυστύχημα των Τεμπών.

Η εισαγγελέας είχε πει στους συγγενείς θυμάτων των Τεμπών να βρουν παρηγοριά στην Εκκλησία, η ίδια το διέψευσε νωρίτερα μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ στους Δελφούς.

Δεν άργησε να απαντήσει η Μαρία Καρυστιανού η οποία είπε αρχικά ότι «δεν τα έχουμε χάσει. Η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε πολύ περισσότερα από όσα θέλει» η κυρία Αδειλίνη.

Πρόσθεσε ότι θα ήθελε πολύ «να δω να απαντάει για όλα αυτά τα τελευταία γεγονότα, που έχουν βγει στο φως με τη μονταζιέρα για τα ηχητικά για το ότι οι ανακριτικές αρχές μετά από 13 μήνες, ζήτησαν τα ηχητικά. Για ποιο λόγο πρέπει αυτή τη στιγμή πρέπει να ψάχνουμε σε ένα χώρο εκτός από το Κουλούρι και εκτός από το χώρο του δυστυχήματος, θα πρέπει να ψάχνουμε τα υπολείμματα των ανθρώπων μας».

Η Μαρία Καρυστιανού αποκάλυψε πως δεν ήταν μόνη της εκείνη την ημέρα στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά και ότι έγιναν τέσσερις συναντήσεις με μέλη του Συλλόγου Τέμπη 2023. Η κυρία Καρυστιανού ήταν παρούσα σε δύο από αυτές, μαζί με τους αδελφούς Πλακιά, ενώ στις άλλες δυο ήταν ο Χρήστος Κωνσταντινίδης και ο Παύλος Ασλανίδης.

Συμπλήρωσε ότι απαντήσεις της εισαγγελέως ήταν παρόμοιες σε όλες τις συναντήσεις, προτρέποντάς τους να απευθυνθούν στην Εκκλησία και να βρουν παρηγοριά στον Θεό.

Μάλιστα, σημείωσε ότι όταν σε μία από τις συναντήσεις έδειξαν στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου φωτογραφίες από το Κουλούρι, όπου έχουν μεταφερθεί χώματα από το σημείο της σύγκρουσης των τρένων, εκείνη τους απάντησε ότι «υπάρχει ένα μικρό ηθικό θέμα», αλλά ενώ «τους καταλαβαίνει αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι».

Η Μαρία Καρυστιανού πρόσθεσε ακόμη: «Ξέρουμε πολύ καλά τι μας είπε» η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και την κάλεσε «να κάνει τη δουλειά της».

Τι είπε η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη για την συνάντηση στον Άρειο Πάγο

Η κυρία Αδειλίνη μίλησε στο Φόρουμ των Δελφών και σε σχετική ερώτηση που της έγινε για τα Τέμπη απάντησε:

«Ο λόγος που μέχρι στιγμής δεν τοποθετήθηκα είναι από σεβασμό στα νεκρά παιδιά, στα θύματα του δυστυχήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι αντί να διαβεβαιώσω οιονδήποτε συγγενή προσέφυγε σε μένα για να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε, τον παρέπεμψα για παρηγοριά στην Εκκλησία.

Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι συμπεριφέρθηκα με αυτόν τον κυνισμό που μου αποδίδεται. Θα ήταν απάνθρωπο – και για όσους με γνωρίζουν δεν μου ταιριάζει. Αψευδής μάρτυς είναι η παραγγελία στην Εισαγγελία Λάρισας, που λέω ότι πρέπει να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των συγγενών

Δεν είμαι απέναντί τους, αντίθετα είμαι μαζί τους. Έχει αποσταλεί στην Αγγλία βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο έχει εξεταστεί εδώ από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά εστάλη για να διερευνηθεί πλήρως από εξειδικευμένο προσωπικό, αν η εμπο

Τα σχόλια είναι κλειστά.