Ειδησεογραφικό site

ΚΙΝΑΛ: Κάλεσμα συστράτευσης στους νέους – Σήμερα η κεντρική συγκέντρωση στην Αθήνα

85

Η Φώφη Γεννηματά θα απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στους νέους, αλλά θα απευθυνθεί και στους ψηφοφόρους της δημοκρατικής παράταξης που πίστεψαν στις αυταπάτες του Αλέξη Τσίπρα
Στην κατηγορία των ψηφοφόρων από 17 έως 24 ετών το Κίνημα Αλλαγής κατέγραψε στις πρόσφατες ευρωεκλογές τις χειρότερες επιδόσεις του, σχεδόν σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.

Με αυτό το δεδομένο, ενόψει των εθνικών εκλογών, η Φώφη Γεννηματά επέλεξε να έχει σε πρώτο πλάνο δίπλα της τον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη, και τον εκπρόσωπο Τύπου, Παύλο Χρηστίδη.

Στόχος είναι το Κίνημα Αλλαγής να αποδείξει στους νέους ότι είναι ένα κόμμα που τους αφορά. Βελτίωσε στο παρελθόν τη ζωή των γονέων τους και μπορεί να κάνει τονίσει για τις δικές τους.

Σήμερα η Φώφη Γεννηματά θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση στην Αθήνα.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στους νέους, αλλά θα απευθυνθεί και στους ψηφοφόρους της δημοκρατικής παράταξης που πίστεψαν στις αυταπάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Θα τους ζητήσει να επιστρέψουν στην παράταξη που άλλαξε τη χώρα μαζί τους.

Με βάση και τις χθεσινές ομολογίες του πρωθυπουργού στη συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ η Φώφη Γεννηματά θα κλιμακώσει και την κριτική την στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.

Θα κατηγορήσει τον πρωθυπουργό για αλαζονεία και επιμονή στα ψέματα και τις αυταπάτες που σημάδεψαν την κυβερνητική του θητεία

Τα σχόλια είναι κλειστά.