Ειδησεογραφικό site

ΚΙΝΑΛ για Πολάκη και στελέχη ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Χρησιμοποιούν αδίστακτα μεθόδους μαφίας

3.004

«Ζούμε καταστάσεις Μαδούρο. Καθεστωτισμός, αμοραλισμός. Κύριος υπεύθυνος ο ίδιος ο κ.Τσίπρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή τόσο την ηχογράφηση του Γιάννη Στουρνάρα από τον Πάυλο Πολάκη, όσο και τη διαμάχη μεταξύ Πάνου Καμμένου και Νίκου Κοτζιά.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Νυν και πρώην κυβερνητικά στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ χρησιμοποιούν αδίστακτα μεθόδους μαφίας», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

Στην ανακοίνωσή της συνεχίζει λέγοντας ότι «ο νυν Υπουργός μαγνητοφωνεί παρανόμως τον κεντρικό τραπεζίτη, τον απειλεί ευθέως και δημοσιοποιεί την συνομιλία.

Οι τέως Υπουργοί αλληλοκατηγορούνται με απειλές τύπου υποκόσμου για παράνομες χρηματοδοτήσεις της κυβέρνησης από ξένα κέντρα 50εκ, για την συμφωνία των Πρεσπών και αδιαφανείς αναθέσεις».

«Ζούμε καταστάσεις Μαδούρο. Καθεστωτισμός, αμοραλισμός. Κύριος υπεύθυνος ο ίδιος ο κ.Τσίπρας. Παρακμή και εκφυλισμός. Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο.
Τον τελευταίο λόγο όμως τον έχει ο Ελληνικός λαός», καταλήγει η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.