Ειδησεογραφικό site

Κατερίνα Μπατζελή: Βάζει τέλος στα σενάρια περί φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ -«Δεν παζαρεύω την πολιτική μου πορεία στο ΠΑΣΟΚ»

268

Η Κατερίνα Μπατζελή αντέδρασε έντονα μετά τα συνεχιζόμενα δημοσιεύματα που την ήθελαν να προσεγγίζεται από την Κουμουνδούρου, μετά τη «μεταγραφή» στο ΣΥΡΙΖΑ του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου. «Δεν πολιορκώ και δεν πολιορκούμαι από κανένα κόμμα, δεν παζαρεύω την πολιτική μου πορεία στο ΠΑΣΟΚ από το οποίο ποτέ δεν έφυγα και θα συνεχίσω με το Κίνημα Αλλαγής» τονίζει κατηγορηματικά η κα Μπατζελή κλείνοντας κάθε σχετικό σενάριο.

Παράλληλα, η πρώην υπουργός προειδοποιεί όσους κάνουν σενάρια πολιτικής επιβίωσης, κομμάτων, κυβερνήσεων, δυνητικών συνεργασιών, ιστορικής ανάδρομης της διαχείρισης της μνημονιακής περιόδου, να «κρατούν μικρό καλάθι, γιατί ή δεν ξέρουν ΟΛΗ την ιστορία ή σκόπιμα την υποκρύπτουν! Δυστυχώς η περίοδος εκείνη είχε μόνο…Δράκους! Ξέρουμε και εμείς, που δεν έχουμε μιλήσει.. ακόμη» λέει με έμφαση.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Μπατζελή
«Δεν πολιορκώ και δεν πολιορκούμαι από κανένα κόμμα». Δεν παζαρεύω την πολιτική μου πορεία στο ΠΑΣΟΚ από το οποίο ΠΟΤΕ δεν έφυγα και θα συνεχίσω το ίδιο με το Κίνημα Αλλαγής. Αναφορικά με όσους κάνουν σενάρια πολιτικής επιβίωσης, κομμάτων, κυβερνήσεων, δυνητικών συνεργασιών, ιστορικής ανάδρομης της διαχείρισης της μνημονιακής περιόδου, ας κρατούν μικρό καλάθι. Γιατί ή δεν ξέρουν ΟΛΗ την ιστορία ή σκόπιμα την υποκρύπτουν! Δυστυχώς η περίοδος εκείνη είχε μόνο…Δράκους! Ξέρουμε και εμείς, που δεν έχουμε μιλήσει.. ακόμη. Οι προκλήσεις των καιρών μας είναι συνταρακτικές. Είναι προκλήσεις «νέας γενιάς». Εκεί θα κριθούν όλοι. Εκεί θα μετρηθούμε και θα αναμετρηθούμε… Στην πολιτική ,η επίκληση προσδιορισμού προσώπων και αξιών με «ταμπέλες», δεν καταφέρνουν τίποτα άλλο παρά να την κονταίνουν, σε μικροπολιτική».

Τα σχόλια είναι κλειστά.