Ειδησεογραφικό site

Καρκατσούλης: Δεν έφτανε το επίδομα ενοικίου νομοθέτησαν και 5άστερα για όλους

42

Δείτε την ανάρτηση του στελέχους του Ποταμιού κ. Καρκατσούλη με αφορμή την αποκάλυψη ότι η πάμπλουτη αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου λάμβανε 12.000 ευρώ τον χρόνο ως κρατική επιδότηση για να πληρώνει το ενοίκιο του σπιτιού που διαμένει στο Κολωνάκι

Το ένα φέρνει το άλλο και όπως φαίνεται ο πονοκέφαλος για την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει τέλος μετά την αποκάλυψη ότι η πάμπλουτη αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου λάμβανε 12.000 ευρώ (!) τον χρόνο ως κρατική επιδότηση για να πληρώνει το ενοίκιο του σπιτιού που διαμένει στο Κολωνάκι.

Με ανάρτησή του στο Twitter το στέλεχος του «Ποταμιού» κ. Παναγιώτης Καρκατσούλης «καρφώνει» την κυβέρνηση Τσίπρα κάνοντας γνωστό ότι με τροπολογία έχει αποφασιστεί οι συνοδοί των υπουργών σε ταξίδια να μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με αυτούς βαρύνοντας τον προϋπολογισμό.

«Το επίδομα ενοικίου σε ζάμπλουτους υπουργούς δεν είναι το μόνο «πατριωτικό» μέτρο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.Στις 27/7/2016 νομοθέτησε ώστε η συνοδεία των υπουργών να μένει στα πεντάστερα ξενοδοχεία στα ταξίδια(& όχι σε φτηνότερα όπως ίσχυε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Καρκατσούλη στο Twitter 

Τα σχόλια είναι κλειστά.