Ειδησεογραφικό site

Κάνουν πίσω οι διαιτητές, κανονικά πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο!

26

Η συντριπτική πλειοψηφία των διαιτητών και βοηθών διαιτητών της Super League δέχτηκαν ότι η αποχή δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος κινητοποίησης και τίθενται στη διάθεση της ΚΕΔ να τους ορίσει.
Κάνουν πίσω οι διαιτητές και οι βοηθοί της Super League και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sport-fm.gr, δεν θα προχωρήσουν τελικά σε αποχή από τα καθήκοντά τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπως αρχικά είχαν αποφασίσει.

Από την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ τους (μέσω email) την Τετάρτη (1/1) και που κράτησε ως το βράδυ, προέκυψε ότι η μεγάλη πλειοψηφία δεν επιθυμεί την αποχή και έτσι όλοι οι διαιτητές και βοηθοί είναι πλέον στην διάθεση της ΚΕΔ για να σφυρίξουν στα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πηγές προερχόμενες από τις τάξεις των διαιτητών και βάσει των όσων συζητούσαν μεταξύ τους, η στάση τους άλλαξε καθώς σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι κίνδυνοι και οι συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης, αφού αν οι αγωνιστικές δεν διεξάγονταν, οι ΠΑΕ θα αναζητούσαν ευθύνες και πιθανόν να οδηγούμασταν σε αγωγές και αξίωση αποζημιώσεων.

Με λίγα λόγια, οι διαιτητές σκέφτηκαν πιο ψύχραιμα, παρά το γεγονός ότι δεν πήραν ουσιαστικές εγγυήσεις για κάτι.
Κατέληξαν έτσι στο συμπέρασμα, ότι η αποχή δεν είναι τρόπος κινητοποίησης την δεδομένη χρονική στιγμή και μέσω της ψηφοφορίας που έκαναν αποφάσισαν να επιστρέψουν κανονικά στα γήπεδα από το προσεχές Σαββατοκύριακο

Τα σχόλια είναι κλειστά.