Ειδησεογραφικό site

Ηθοποιός κατηγορεί τον Μπους ότι την χούφτωσε από το αναπηρικό καροτσάκι

73

Μετά το σκάνδαλο Γουάινσταϊν όλο και περισσότερες ηθοποιοί -και όχι μόνο- λύνουν τη σιωπή τους και μιλούν για ανάλογες εμπειρίες σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η πλέον πρόσφατη αποκάλυψη έγινε διά στόματος της ηθοποιού Χίδερ Λιντ, πρωταγωνίστρια της σειράς «Turn: Washington’s Spies», η οποία ισχυρίστηκε ότι ο Τζορτζ Μπους ο Πρεσβύτερος της έπιασε τα οπίσθια, όταν πόζαραν για μία φωτογραφία, μετά τη συνάντηση του καστ της σειράς με το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ.

«Όταν είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Τζορτζ Μπους τέσσερα χρόνια πριν για την προώθηση μίας ιστορικής τηλεοπτικής σειράς στην οποία εργαζόμουν, με παρενόχλησε σεξουαλικά την ώρα που ποζάραμε για μία φωτογραφία. Δεν μου έδωσε το χέρι του. Με «χούφτωσε» πίσω από το αναπηρικό καροτσάκι με τη γυναίκα του να στέκεται δίπλα. Μού είπε επίσης και ένα σόκιν αστείο», έγραψε η Λίντ σε ανάρτησή της με τη φωτογραφία στο Instagram, η οποία στη συνέχεια σβήστηκε.

«Και στη συνέχεια, καθ’ όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης με άγγιξε πάλι. Η Μπάρμπαρα έστρεψε τα μάτια της πάνω του σαν να του έλεγε «όχι πάλι». Ο σωματοφύλακάς του μού είπε ότι δεν θα έπρεπε να είχα σταθεί δίπλα του για τη φωτογραφία», πρόσθεσε η Λιντ.

Ο 93χρονος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παραδέχθηκε την ενέργειά του αυτή και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι ίσως έκανε λάθος. «Ο Πρόεδρος Μπους ποτέ και υπό καμία συνθήκη δεν θα προκαλούσε ηθελημένα μία τέτοια πίεση στον οποιονδήποτε και ζητά ειλικρινά συγγνώμη, εάν το χιούμορ του στεναχώρησε την κυρία Λιντ», δήλωσε εκπρόσωπός του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.