Ειδησεογραφικό site

Ηχητικό – «Βόμβα» Βούλτεψη Για Τσίπρα: Έχει κάνει μυστική συναλλαγή για το χρέος με αντάλλαγμα τη… Μακεδονία!

65

H Σοφία Βούλτεψη μίλησε για το Σκοπιανό στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη και υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει μυστική συμφωνία με τους ξένους να υπάρξει ελάφρυνση του ελληνικού χρέους με αντάλλαγμα τη… Μακεδονία.

«Μυστική συναλλαγή με αντάλλαγμα τη Μακεδονία»

“Εγώ πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας έχει κάνει μία μυστική συναλλαγή κάτω από το τραπέζι με τους ξένους για περικοπή του χρέους. Δεν τολμάει όμως να το ομολογήσει αυτό… (…) Του είπαν λοιπόν οι ξένοι, έτσι πιστεύω εγώ ότι συνέβη, θα σου κόψουμε το χρέος και εσύ θα δώσεις τη Μακεδονία. Δεν θέλει όμως να το ομολογήσει, γιατί πόσο την κοστολογεί την Μακεδονία;

Πιστεύω ότι έχει γίνει μυστική συναλλαγή. Γιατί οι ξένοι σου λένε «και 150 δισ να τους κόψουμε, εμείς θα πάρουμε ολόκληρη (!) Μακεδονία εκεί πέρα». Γιατί αυτοί τους ελέγχουν, αυτοί τους βάλανε να μας κλείσουν σύνορα κι αυτά, να πετάνε τα ελικόπτερά τους πάνω από το ελληνικό έδαφος και να ρίχνουν δακρυγόνα στους Έλληνες αστυνομικούς πριν δυο χρόνια. Οι Σκοπιανοί αυτά μόνοι τους χωρίς πλάτες χωρίς στήριξη τα κάνανε;” συνέχισε η Σοφία Βούλτεψη.

«Χρειάζεται λαϊκή συσπείρωση»

Στη συνέχεια η βουλευτής της ΝΔ προειδοποίησε τον Αλέξη Τσίπρα να μην τολμήσει να φέρει συμφωνία στη Βουλή αν δεν έχει ψηφιστεί πρώτα από τους Σκοπιανούς και κάλεσε σε «λαϊκή συσπείρωση»!

«Σας παρακαλώ, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και χρειάζεται πολύ μεγάλη λαϊκή συσπείρωση για να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε αυτούς. Αυτός θέλει να πει «μου έκοψαν το χρέος» και να πάει στις εκλογές και να πει «αφού μου έκοψαν το χρέος, εγώ θα σας διορίζω» και να τις πάρει.

«Ο Τσίπρας νόμιζε ότι είναι κυρίαρχος»

Σας το λέω ανοιχτά ότι αυτό είναι… Μην αμφιβάλλετε καθόλου… Οπωσδήποτε κάνει συναλλαγή κάτω από το τραπέζι, δεν υπάρχει αμφιβολία, μην το συζητάτε. Αλλιώς γιατί να το κάνει, τί λόγους έχει; Ευνοϊκή συγκυρία δεν είναι, δεν έχει πλειοψηφία ο Ζάεφ. Και μην τολμήσει βέβαια να φέρει συμφωνία στη βουλή αν δεν έχουν καταργήσει όλα τα υπόλοιπα και δεν έχουν ψηφίσει πρώτα οι Σκοπιανοί. Εμείς θα ψηφίσουμε πρώτοι; Όχι, δεν πρόκειται να γίνει αυτό, σας το λέω. Αυτό ήταν το λάθος του. Νόμιζε ότι είναι κυρίαρχος, νόμιζε ο λαός ότι δεν θα αντιδράσει, επειδή δεν αντιδρούσε στα μνημόνια, όμως ο λαός ο δικός μας στα εθνικά θέματα είναι πάντα μπροστά ότι κι αν συμβαίνει».

Τα σχόλια είναι κλειστά.