Ειδησεογραφικό site

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δικηγόρος του Λάσα Σουσανασβίλι

755

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής δεν ήταν, ωστόσο, παρούσα, σήμερα στο δικαστήριο και έτσι αναβλήθηκε για την άλλη εβδομάδα η εκδίκαση του αιτήματος των γαλλικών αρχών για έκδοση του κακοποιού που είναι γνωστός με το προσωνύμιο Το Λίπος

Αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα η εξέταση του γαλλικού αιτήματος για έκδοση του κατηγορουμένου αρχιμαφιοζου Λασα Σουσανασβιλι, γνωστός με το προσωνύμιο «Το Λίπος», και δύο φερόμενων συνεργων του, που συνελήφθησαν στην αστυνομική επιχείρηση στην Πυλαία Θεσσαλονίκης τον περασμένο μήνα. Το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό το αίτημα της αναβολής λόγω της απουσίας των περισσότερων συνηγόρων, μεταξύ των οποίων και η τέως πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οι γαλλικές αρχές, σύμφωνα με τα έγγραφα ζητούν την έκδοση του 57χρονου καθώς τον κατηγορούν ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης που εδρασεε στη Γαλλία με βασικό αντικείμενο τις κλοπές. Τον 57χρονο για τον ίδιο λόγο ζητούσαν πριν χρόνια και οι ισπανικές αρχές ομως το αίτημα απορρίφθηκε καθώς δικάστηκε γι αυτό στη Θεσσαλονίκη και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 14 χρόνων για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και αναμένεται η επανάληψη της δίκης στο Πενταμελές Εφετείο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.