Ειδησεογραφικό site

Η μεγάλη ευκαιρία για το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

195

Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γυρίσει το παιχνίδι και να ανατρέψει τους συσχετισμούς στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς συνιστούν για το Κίνημα Αλλαγής και τη Φώφη Γεννηματά οι αναταράξεις και η πολυεπίπεδη κρίση που μαστίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βουλιάζει συνεχώς.

Και σ’ αυτό ομονοούν άπαντες, ανεξάρτητα απ’ τις επιμέρους αντιθέσεις τους, που σχετίζονται με διαφορετικές προσεγγίσεις επί της στρατηγικής.

Στη Χαριλάου Τρικούπη βλέπουν πως η απαξίωση και του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει, ενώ για πρώτη φορά δείχνουν να πιστεύουν ότι έφτασε η ώρα να πάρουν την εκδίκησή τους για την αφαίμαξη στελεχών και ψηφοφόρων που υπέστη το κόμμα τα τελευταία χρόνια. Για τον λόγο αυτό, κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής είναι αποφασισμένα να βγαίνουν διαρκώς και να στηλιτεύουν τα όσα αποκαλύπτονται για τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγές του ΚΙΝΑΛ τονίζουν ότι τα όσα είπε ο Σταύρος Κοντονής αποτελούν τη χαριστική βολή για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, αφού συνιστούν μέγα στίγμα και μια παράλληλη πληγή στο μαλακό υπογάστριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα στο Καρφί που κυκλοφορεί

Τα σχόλια είναι κλειστά.