Ειδησεογραφικό site

Η μάχη της επιβίωσης – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για χρέη προς Δημόσιο, τράπεζες, ΔΕΗ και Δήμους

46

Σήμερα το «Καρφί» καταγράφει τον οδικό χάρτη για όσους πρέπει να πληρώσουν δόσεις στην Εφορία, στα ασφαλιστικά ταμεία, στις τράπεζες, στη ΔΕΗ και στους Δήμους, αλλά και αυτούς που προστατεύονται για τους επόμενους μήνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση, ανάλογα με τις τελικές επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού, θα προσαρμόσει τις προθεσμίες αποπληρωμής των υποχρεώσεων για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, ενώ με βάση όσα ισχύουν σήμερα, κάποιες προθεσμίες ίσως να… δείχνουν και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μέσα στους προσεχείς μήνες.
Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει πλήθος διευκολύνσεων, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και πολλά «ψιλά γράμματα», τα οποία μπορεί να αποδειχθούν και παγίδες για τους οφειλέτες. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι ακόμη και η μετάθεση των πληρωμών δεν αίρει το μείζον πρόβλημα για δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, οι οποίες θα βάλουν λουκέτο λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού, αλλά και των εκατοντάδων χιλιάδων απασχολουμένων που θα βρεθούν στην ανεργία. Κι αυτό γιατί όλοι αυτοί θα βρεθούν εκτεθειμένοι αργότερα, αφού θα κληθούν να πληρώσουν τις οφειλές τους χωρίς όμως να έχουν εισοδήματα
Περισσότερα στο Καρφί που κυκλοφορεί

Τα σχόλια είναι κλειστά.