Ειδησεογραφικό site

Η φώκια-μασκότ της Σκοπέλου κάνει σιέστα στην παραλία

3.045

Μασκότ έχουν γίνει πλέον οι φώκιες στην Σκόπελο, καθώς κάθε χρόνο όλο και κάποια θα βγει στις ακτές του νησιού.

Έτσι και φέτος το χαριτωμένο θηλαστικό βγήκε στην πολυσύχναστη παραλία για να κοιμηθεί με αποτέλεσμα να σκορπίσει τον ενθουσιασμό μικρών και μεγάλων που απολάμβαναν εκείνη την ώρα το μπάνιο τους

ασκότ έχουν γίνει πλέον οι φώκιες στην Σκόπελο, καθώς κάθε χρόνο όλο και κάποια θα βγει στις ακτές του νησιού.ασκότ έχουν γίνει πλέον οι φώκιες στην Σκόπελο, καθώς κάθε χρόνο όλο και κάποια θα βγει στις ακτές του νησιού.

Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η φώκια στην αρχή κολύμπησε με τους λουόμενους και μετά βγήκε στην άμμο όπου και κοιμήθηκε για ώρες, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που πλησίασαν κοντά της για να την απαθανατίσουν.

η φώκια στην αρχή κολύμπησε με τους λουόμενους και μετά βγήκε στην άμμο όπου και κοιμήθηκε για ώρες.η φώκια στην αρχή κολύμπησε με τους λουόμενους και μετά βγήκε στην άμμο όπου και κοιμήθηκε για ώρες.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο,καθώς η  Λιμενική Αρχή Σκοπέλου  ενημερώνει συχνά τους παρευρισκόμενους να κρατούν ασφαλή απόσταση, να μην βρέχουν και να μην ταΐζουν το ζώο.

 Πολλοί ήταν αυτοί που πλησίασαν κοντά της για να την απαθανατίσουν. Πολλοί ήταν αυτοί που πλησίασαν κοντά της για να την απαθανατίσουν.

Η  Λιμενική Αρχή Σκοπέλου  ενημερώνει συχνά τους παρευρισκόμενους να κρατούν ασφαλή απόστασηΗ Λιμενική Αρχή Σκοπέλου ενημερώνει συχνά τους παρευρισκόμενους να κρατούν ασφαλή απόσταση

Πηγή: seleo.gr

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.