Ειδησεογραφικό site

Η Φώφη βάζει τέλος στον εσωτερικό «κλεφτοπόλεμο»

175

Με το βλέμμα στραμμένο στις συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων βρίσκονται στο Κίνημα Αλλαγής, μετά το γάντι που πέταξε η Φώφη Γεννηματά σ’ όσους την αμφισβητούν και ζητούν επιστροφή στο ενιαίο ΠΑΣΟΚ, συνέδριο και εκλογή ηγεσίας.
Υπενθυμίζεται ότι τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος Νίκος Παπανδρέου και Παύλος Γερουλάνος, τις προηγούμενες ημέρες έθεσαν θέμα επιστροφής στις «ρίζες» του ΠΑΣΟΚ, κάτι όμως που απέρριψε ευθύς εξαρχής η πρόεδρος του κόμματος, τονίζοντας ότι οποίος θέλει να την αμφισβητήσει ας το κάνει με επίσημο τρόπο στα όργανα του κόμματος.
Έτσι, το ραντεβού για να συζητηθούν ανοιχτά όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένου και του ζητήματος που θέτουν οι επικριτές της Φώφης Γεννηματά, κλείστηκε για το διήμερο 28-28 Σεπτεμβρίου, όπου συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, ενώ θα έχει προηγηθεί αυτή του Πολιτικού Συμβουλίου.
Οι εν λόγω συνεδριάσεις χαρακτηρίζονται ως από τις πλέον κρίσιμες, καθώς άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν τα χαρτιά τους, τόσο για το εκλογικό αποτέλεσμα, όσο και για το τι επαγγέλλονται για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ.
Διαβάστε περισσότερα στο «ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου

Τα σχόλια είναι κλειστά.