Ειδησεογραφικό site

Η Ελενα Ράπτη παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της; Ο Κίμωνας και οι διακοπές στη Μύκονο

93

Η Ελενα Ράπτη παντρεύτηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες, που παραμένουν ως αυτή την ώρα συγκεχυμένες, σε μοναστήρι κοντά στη Θεσσαλονίκη, στις 18 Μαΐου και λίγες ημέρες πριν την πρώτη εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών. Το μυστήριο κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό και μόνο το περασμένο Σαββατοκύριακο αποκαλύφτηκε από την ίδια.

Από την πρώτη στιγμή, όλοι αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο άνδρας που συνόδευσε την Ελενα Ράπτη στην εκκλησία. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν μόνο το μικρό του όνομα.

Ο Κίμωνας ήταν εκείνος που παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα με την βουλευτή Θεσσαλονίκης με το κυβερνών κόμμα. Ωστόσο, τις πρώτες ώρες μετά την ανακοίνωση του γάμου, κανείς δεν γνώριζε περισσότερα για την ταυτότητα του γαμπρού.

Αν το ρεπορτάζ της εφημερίδας αληθεύει, τότε η βουλευτής ήρθε πιο κοντά με τον άνθρωπο που είχε αναλάβει να την προστατεύει, όταν βρέθηκε για διακοπές στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2017.
Στις αρχές του ίδιου χρόνου (2017), είχε αποκαλυφθεί πως η σχέση της με τον Λούκα Γιώρκα είχε τελειώσει και η Ελενα Ράπτη με τον τραγουδιστή ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους.

Ο οίκος Σήλια Κριθαριώτη αναδημοσίευε τη φωτογραφία της Ελενας Ράπτη με τον σύζυγό της μετά τον γάμο και έδινε ορισμένες ακόμη πληροφορίες για το μυστήριο που δεν διέρρευσε σε κανένα μέσο όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο γάμος έγινε τον περασμένο Μάιο σε ένα μοναστήρι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.