Ειδησεογραφικό site

George Clooney: Μιλάει για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Amal

50

Στην εγκυμοσύνη της συζύγου του, Amal Alamuddin, αναφέρθηκε για πρώτη φορά, ο George Clooney, σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο χολιγουντιανός σταρ, μιλώντας στον δημοσιογράφο Laurent Weil και στο πρόγραμμα τις γαλλικής τηλεόρασης «Rencontres de Cinema», αναφέρθηκε
στην πατρότητα και την εγκυμοσύνη της Amal που το καλοκαίρι αναμένεται να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωρά τους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Πρόκειται να είναι μια περιπέτεια. Το έχουμε αντιμετωπίσει με μεγάλη αγάπη», είπε ο 55χρονος ηθοποιός με ένα πλατύ χαμόγελο.

Όσο για την αντίδραση των κοινών φίλων του ζευγαριού, όταν πληροφορήθηκαν για την εγκυμοσύνη της Amal, είπε: «Στην αρχή ήταν πολύ ήσυχοι και στη συνέχεια έκαναν με φωνή τους κλαματα μωρών! Και γελάσαμε όλοι!».

Στην ίδια συνέντευξη με διάθεση για χιούμορ, τόνισε ότι αισθάνεται καλύτερα όταν στο νου του έρχεται ο 89χρονος Γάλλος σκηνοθέτης, Jean-Paul Belmondo, που έγινε πατέρας από τη δεύτερη σύζυγό του, Nathalie Tardivel, στην ηλικία των 70 ετών. «Ετσι αισθάνομαι καλύτερα για το γεγονός ότι θα γίνω πατέρας στα 56 μου χρόνια. Όσο χρονών θα είμαι όταν έρθει η στιγμή!», τόνισε ο George Clooney.

Τα σχόλια είναι κλειστά.