Ειδησεογραφικό site

Γεννηματά: Υπάρχει προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης

72

«Προσκαλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να ενισχύσουν το Κίνημα Αλλαγής. Και κάθε μέρα ανταποκρίνονται και περισσότεροι. Κάθε πόλη είναι και μια απάντηση. Κάθε εκδήλωσή μας είναι και ένα μήνυμα», ανέφερε μεταξύ άλλων σε σημερινή της δήλωση η Φώφη Γεννηματά, από τα Γρεβενά, όπου βρίσκεται.

«Υπάρχει ισχυρό προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης. Που είναι η παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και η νέα δεξιά του κ. Τσίπρα.», τόνισε εν συνεχεία η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, η οποία το βράδυ μιλά στην Κοζάνη.

«Οι δυνάμεις της πόλωσης και του διχασμού που με τη στάση τους καθυστέρησαν και ακρίβυναν την έξοδο από την κρίση. Οι θυσίες του Ελλήνων πολιτών μετά από 10 χρόνια πρέπει και μπορούν επιτέλους να δικαιωθούν. Εμείς στο Κίνημα Αλλαγής έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση το σχέδιο Ελλάδα, για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη», πρόσθεσε.

«Με αυτό το σχέδιο που είναι ελληνικής ιδιοκτησίας και υπογραφής μπορούμε να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την κρίση, τα μνημόνια, τα αδιέξοδα. Γι’ αυτό και το μεγάλο δίλημμα των εκλογών είναι ένα. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες. Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν ότι μπορούν να μας εμπιστευθούν. Εμείς δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα τους, τις προσδοκίες τους και την εμπιστοσύνη τους, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας», σημείωσε κλείνοντας η κ. Γεννηματά

Τα σχόλια είναι κλειστά.