Ειδησεογραφικό site

Γεννηματά: «Βάλατε την υπογραφή σας σε πολλά αχρείαστα lock down!»

33

Σφοδρή κριτική στη κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για τους χειρισμούς στην αντιμετώπιση της πανδημίας, σε όλα τα επίπεδα εξαπέλυσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

« Κ. Μητσοτάκη ήρθατε σήμερα με άλλο ύφος, τόνο και διάθεση! Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά έχετε αποτύχει στη διαχείριση της πανδημίας σε όλα τα επίπεδα», είπε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή της κατά την συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού σε κοινωνία και οικονομία.

«Βάλατε την υπογραφή σας σε πολλά αχρείαστα lock down! Τα μέτρα σας πήγαν στράφι, δεν πείσατε τους πολίτες οδηγήσατε το σύστημα υγείας σε βαθύ κόκκινο, του μαθητές σε απόγνωση, τους εργαζόμενους σε ανασφάλεια και φτώχια και την αγορά και τους μικρομεσαίους σε αργό και βασανιστικό θάνατο», σημείωσε χαρακτηριστικά κατηγορώντας την κυβέρνηση πως επιμένει σε μέτρα που επιδεινώνουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

«Τώρα η ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη, κάθε καθυστέρηση και παλινωδίες απογοητεύει την κουρασμένη ελληνική κοινωνία και οδηγεί σε πλήγμα την κοινωνική συνοχή! Δεν έχετε δικαίωμα κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα με κοκορομαχίες και τεχνητή όξυνση να μας γυρίσετε πίσω στις εποχές που οι φωνές της λογικής πνίγονταν από τη δημαγωγία και παραπληροφόρηση», σημείωσε προσθέτοντας: «Κάντε τα αναγκαία πριν να είναι αργά και μας βυθίσετε σε κυκεώνα για πολλά χρόνια! Μετά θα έχουμε όλο το χρόνο και την πολυτέλεια να ακονίσουμε πολιτικά μας ξίφη και να διαφωνήσουμε! Τώρα είναι ώρα εθνικής μάχης και κρινόμαστε όλοι μας για τη στάση μας απέναντι σε αυτή! Αν μπορείτε να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων για την εθνική συνεννόηση ή θα συνεχίσετε να είστε ο πρωθυπουργός της ανεπάρκειας, διαίρεσης και κοινωνικής αδικίας»

Τα σχόλια είναι κλειστά.