Ειδησεογραφικό site

Γεννηματά για διάγγελμα Μητσοτάκη: Η έκκληση για εγρήγορση αφορά πρωτίστως εσάς και τους υπουργούς σας

35

Κριτική στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας ασκεί η Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας το διάγγελμα Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ επικρίνει τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι δεν είναι «ανεύθυνος άρχων να βάζει διλήμματα», και τον εγκαλεί, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα ήταν ασφαλής χώρα την άνοιξη, αλλά με ευθύνη της κυβέρνησης «χάσαμε το πλεονέκτημα»

Αναλυτικά η δήλωση Γεννηματά:
«Κύριε Μητσοτάκη, η έκκληση για νέα εγρήγορση αφορά πρώτα και κύρια εσάς και τους υπουργούς σας. Δεν είσθε ανεύθυνος άρχων να βάζετε διλήμματα και να μεταφέρετε αλλού τις ευθύνες.
Ο συνειδητός πολίτης περιμένει από σας όχι το »βλέποντας και κάνοντας», αλλά μέτρα με σχέδιο και αποτελεσματικότητα. Σας είχαμε προειδοποιήσει και προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για το ΕΣΥ, για τον συνωστισμό στις συγκοινωνίες και τα σχολεία.

Δεν κάνατε τίποτε, και τώρα, που το πρόβλημα φούντωσε, τρέχετε και δεν φθάνετε. Αφήστε τις συγκρίσεις, η Ελλάδα ήταν ασφαλής χώρα την άνοιξη. Δυστυχώς, με ευθύνη σας χάσαμε το πλεονέκτημα. Επιτέλους, λιγότερα λόγια, κάντε αυτό που πρέπει»

Τα σχόλια είναι κλειστά.