Ειδησεογραφικό site

Γεννηματά: «Αρκετά τα παιχνίδια με το ΠΑΣΟΚ, η Χαριλάου Τρικούπη είναι το σπίτι μου, εγώ δεν έφυγα ποτέ από εκεί»

157

Δεν μπορεί κάποιος να αντιπολιτεύεται το κόμμα του ή να διατηρεί κρυπτόμενες πολιτικές. Πρόσθεσε δε, πως κάποιες πολιτικές είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και είναι σχεδόν ακροδεξιές, τόνισε σε ομιλία της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Σε υψηλούς τόνους και με προκλογική άρωμα κινήθηκε η ομιλία της Φώφης Γεννηματά, μπροστά από περίπου 500 στελέχη του κόμματος. Η ομιλία της προέδρου το ΚΙΝΑΛ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, σε κεντρικό μέρος της Αθήνας με στελέχη από όλο το λεκανοπέδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, προλόγισε ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Γιώργος Καμίνης.

Στην ομιλία της με σαφείς αιχμές, τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια με το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι ΠΑΣΟΚ η ίδια και η οικογένεια της. «Αρκετά τα παιχνίδια με το ΠΑΣΟΚ, η Χαριλάου Τρικούπη είναι το σπίτι μου, εγώ δεν έφυγα πότε από εκεί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, όπως είπε δεν μπορεί κάποιος να αντιπολιτεύεται το κόμμα του ή να διατηρεί κρυπτόμενες πολιτικές. Πρόσθεσε δε, πως κάποιες πολιτικές είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και είναι σχεδόν ακροδεξιές.

Το διακύβευμα των εσωτερικών εκλογών είναι κρίσιμο για την πορεία και την ύπαρξη της παράταξης, σημείωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να γίνει κανένα πισωγύρισμα και να μην θολώσει το μήνυμα του κόμματος. «Αν προχωρήσουμε με διχασμό τότε η διάσπαση θα είναι μοιραία για τον χώρο μας. Θα παίξουμε το παιχνίδι των αντιπάλων μας που αυτό επιδιώκουν, να μοιραστούν τα ιμάτια μας. Δεν θα το επιτρέψουμε», υπογράμμισε.

Η κ. Γεννηματά, εγγυήθηκε την διεύρυνση του κόμματος, με ανανέωση και ενίσχυση των δυνάμεων της παράταξης. Σημείωσε για άλλη μια φορά ότι το Κίνημα Αλλαγής θα παραμείνει ένα κόμμα με αυτόνομη πορεία. «Τώρα έχουμε την δύναμη και τις προτάσεις, έχουμε δικό μας αφήγημα, μπορούμε να οδηγήσουμε στην Νέα Αλλαγή, με το «Πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο» και την εθνική στρατηγική μας», υποστήριξε.

Μιλώντας για τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής, είπε ότι «αυξήσαμε τις δυνάμεις μας και υπάρχει σταθερή ανοδική πορεία. Με τεκμηριωμένη αντιπολίτευση κάθε τι που λέμε συνοδεύεται από συγκεκριμένη πρόταση για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και τον τόπο το αναγνωρίζουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Τώρα λοιπόν τώρα που φαίνεται ότι οι πολιτικές του κ. Μητσοτάκη χτυπούν την κοινωνία, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί ως αντιπολίτευση τώρα που η σοσιαλδημοκρατία επανακάμπτει σε διεθνές επίπεδο, ναι μπορούμε να είμαστε μπροστά».

Παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη στην πορεία. «Όποιος όμως εργάζεται», είπε χαρακτηριστικά, «κάνει λάθη». Σημείωσε δε, ότι ποτέ δεν έφυγε η ίδια από το ΠΑΣΟΚ, ούτε έφτιαξε ένα κόμμα «δεν επιβλήθηκε, δημιουργήθηκε από την βάση και υπήρξαν συγκεκριμένοι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την πολιτική» όπως είπε. «Καταφέραμε να έχουμε κοντά τους προοδευτικούς πολίτες», τόνισε μεταξύ άλλων ύστερα από την δύσκολη περίοδο του ΠΑΣΟΚ, όταν βρέθηκε απέναντι στην επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος η κυρία Γεννηματά είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι μεγαλύτεροι χορηγοί της κυβέρνησης, καθώς όποτε υπάρχει ένα πρόβλημα τότε η αξιωματική αντιπολίτευση αποπροσανατολίζει την συζήτηση ακόμη και στη Βουλή

Τα σχόλια είναι κλειστά.