Ειδησεογραφικό site

Φρίκη στη Λευκωσία με σεξουαλική κακοποίηση βρέφους 5 μηνών – Συνελήφθη ο πατέρας

3.049

Η μητέρα ανέφερε ότι το βρέφος δεν είχε βγει από το σπίτι και δεν είχε έρθει σε επαφή με κανέναν

Με χειροπέδες στο δικαστήριο Λευκωσίας οδηγήθηκε πριν λίγο ο πατέρας βρέφους πέντε μηνών, μετά την ιατροδικαστική διαπίστωση ότι το μωρό είχε υποστεί πρόσφατη ρήξη παρθενικού υμένα.

Πρόκειται για οικογένεια με καταγωγή από την Αφρική. Οι γονείς του παιδιού το μετέφεραν στο νοσοκομείο και κατά την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Τόσο η ιατροδικαστής όσο και ο γυναικολόγος διαπίστωσαν ότι το βρέφος είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η μητέρα ανέφερε ότι το βρέφος δεν είχε βγει από το σπίτι και δεν είχε έρθει σε επαφή με κανέναν. Ο πατέρας συνελήφθη ως ύποπτος και αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη.

Ο Βοηθός Διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του «Μακαρίου Νοσοκομείου Λευκωσίας» Ευθύμιος Σiβιτανίδης, δήλωσε πως δεν έχει συναντήσει στα 30 χρόνια της καριέρας του παρόμοιο περιστατικό.

Ο κ. Τσιβιτανίδης ανέφερε πως πρόκειται για βιασμό. Αποκάλυψε επίσης ότι η μητέρα κατήγγειλε ως δράστη τον πατέρα του βρέφους.  Το βρέφος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η ζωή του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο

Τα σχόλια είναι κλειστά.