Ειδησεογραφικό site

Φραστική επίθεση Κοντονή σε Χαρά Κεφαλίδου και Φώφη Γεννηματά

161

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες η επιχειρηματολογία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Δράμας Χαράς Κεφαλίδου σχετικά με τη διαδικασία της απονομής χάριτος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επισημαίνει σε δήλωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για σύγχρονους Ιαβέρηδες που ευδοκιμούν μόνο στην ακροδεξιά, στους νεοναζί αλλά και στο κόμμα της Φώφης Γεννηματά.

Ακόμα, ο κ. Κοντονής, τόνισε: «Ο ακροδεξιός λόγος και η φασίζουσα ρητορεία, συνδυασμένα με παραπληροφόρηση και πρωτόγνωρη επιθετικότητα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης, αποδεικνύει ότι το κόμμα της Αλλαγής του 1981 έχει μετατραπεί όχι μόνο σε πολιτικό δεκανίκι της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη αλλά και σε κήρυκα του μίσους, του κοινωνικού περιθωρίου για πολίτες που υπέπεσαν σε αδικήματα κατά το παρελθόν και τιμωρήθηκαν γι’ αυτά και της εξόντωσης συνανθρώπων μας».

Τέλος, ο υπουργός Δικαιοσύνης επισήμανε ότι σημερινή συζήτηση στη Βουλή ήταν μια αποκάλυψη των σύγχρονων Ιαβέρηδων, οι οποίοι απ’ ότι φαίνεται δεν ευδοκιμούν μόνο στην ακροδεξιά και τους νεοναζί αλλά και στο κόμμα της κ. Γεννηματά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.