Ειδησεογραφικό site

Folli-Follie: Προσωρινή διαταγή κατάσχεσης της περιουσίας των μετόχων εξέδωσε το δικαστήριο

105

Προσωρινή διαταγή για τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της εταιρείας Folli Follie και πέντε μελών του Δ.Σ. της, εξέδωσε η πρόεδρος του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, μετά από αίτηση τριών επενδυτών και μιας ξένης εταιρείας, που είχαν προσφύγει στο δικαστήριο.

Η προσωρινή διαταγή, η οποία ισχύει μέχρι την συζήτηση της κύριας αίτησης, αφορά περιουσιακά στοιχεία μέχρι του ποσού των 160.000 ευρώ και θεωρείται σημαντική γιατί ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο και σε άλλους επενδυτές να επιχειρήσουν να κατοχυρώσουν το νομικό δικαίωμα αποζημίωσης για χαμένα χρήματα.

Η προσωρινή διαταγή επί της ουσίας διατάσσει τη μη μεταβολή (μεταβίβαση, πώληση κλπ.) περιουσιακών στοιχείων μέχρι αυτού του ποσού.

Η απόφαση θα στραφεί προφανώς σε ακίνητα ή άλλα περιουσιακά στοιχεία, καθώς ήδη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών έχουν δεσμευθεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί, οι θυρίδες και χρηματοπιστωτικά προϊόντα της εταιρείας και επτά μελών του Δ.Σ.

Η απόφαση στρέφεται κατά της «FOLLI – FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» όπως εκπροσωπείται νόμιμα και κατά των: Δημητρίου Κουτσολιούτσου, Γεωργίου Κουτσολιούτσου, Αικατερίνης Κουτσολιούτσου, Φραγκίσκου Γρατσώνη, Ειρήνης Νιώτη.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.