Ειδησεογραφικό site

Φώφη Γεννηματά: Πέρασε τις πρώτες δύσκολες ώρες, μία εβδομάδα ακόμη στο νοσοκομείο

918

Για μία ακόμη εβδομάδα θα παραμείνει στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, όπως δήλωσε ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος, Παναγιώτης Βλάχος.

«Έχουν ξεπεραστεί οι πρώτες δύσκολες ώρες, αλλά θα πρέπει να αφοσιωθεί στη θεραπεία της, όπως μας είπε και η ίδια, στη ζωή της, και να κερδίσει αυτή τη μάχη» είπε ο Παναγιώτης Βλάχος, στον Alpha.

Όπως είπε, η κ. Γεννηματά θα εξακολουθήσει να νοσηλεύεται ακόμα για ένα μικρό χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας, αλλά είναι καλύτερα.

«Είναι συγκλονιστικό το κύμα αγάπης που εισπράττουμε και όλο αυτό δίνει δύναμη και στην ίδια και σε όλους εμάς που βρισκόμαστε δίπλα της», είπε ο Παναγιώτης Βλάχος και συνέχισε:

«Η Φώφη Γεννηματά, όπως ξέρετε, είναι μία αγωνίστρια. Είναι ένας άνθρωπος που δεν το έβαλε ποτέ κάτω και δεν ξέχασε ότι είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, ποιότητα και αξίες, ακόμη κι όταν ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ως γνωστόν, νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας οπότε και μεταφέρθηκε εκτάκτως, στον Ευαγγελισμό, μετά την επιδείνωση της υγείας της.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, αφού βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τον καρκίνο

Τα σχόλια είναι κλειστά.