Ειδησεογραφικό site

Φλόριντα: «Δολοφόνοι» φώναξε θανατοποινίτης την ώρα της εκτέλεσής του

77

Το 1993, επιτέθηκε σε δύο κορίτσια και βίασε, βασάνισε και σκότωσε μία 21χρονη φοιτήτρια – Ο Έρικ Σκοτ Μπραντς δεν παρουσίασε καμία μεταμέλεια για τις  φρικιαστικές πράξεις του

Το 1993 βίασε και σκότωσε τη μαθήτρια Σούζαν Μόρις. Στη δίκη που ακολούθησε δεν εμφάνισε την παραμικρή μεταμέλεια. Το δικαστήριο, εκτιμώντας τη στάση του, κυρίως όμως τις φρικιαστικές του πράξεις, δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον Έρικ Σκοτ Μπραντς και τον καταδίκασε με την ανώτερη ποινή που προβλέπεται στη νομοθεσία της Φλόριντα, σε θάνατο.

Η θανατική ποινή του Έρικ Σκοτ Μπραντς εκτελέστηκε στις 19:05 (τοπική ώρα) την Πέμπτη. Σχεδόν 25 χρόνια πέρασαν από το φρικιαστικό και απάνθρωπο έγκλημά του. Παρόλα αυτά, μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν παρουσίασε μεταμέλεια, δεν λύγισε και δεν απολογήθηκε. Μάλιστα, ακριβώς τη στιγμή της εκτέλεσης ούρλιαξε «δολοφόνοι» και αμέσως μετά σώπασε για πάντα!

Το άψυχο κορμί της 21χρονης Σούζαν Μόρις, είχε εντοπιστεί γυμνό, σε έναν πρόχειρο τάφο, δίπλα σε ένα φυσικό μονοπάτι. «Τη χτύπησε βάναυσα, τη βασάνισε, τη βίασε και ακολούθως τη στραγγάλισε. Είχε παντού χτυπήματα και τα μάτια της ήταν κλειστά και πρησμένα από την πίεση που δέχτηκε», δήλωσε ο δικαστής που έκρινε την υπόθεση του αμετανόητου βιαστή και δολοφόνου.
Το δικαστήριο τον καταδίκασε επίσης για σεξουαλική επίθεση σε ένα 14χρονο κορίτσι στην Ιντιάνα και για μία ακόμη σεξουαλική υπόθεση στη Φλόριντα, την οποία είχε διαπράξει 10 ημέρες πριν το βιασμό και την άγρια δολοφονία της 21χρονης Σούζαν Μόρις.

Ο δράστης, σε ηλικία 23 ετών, προκάλεσε ανείπωτο πόνο στους συγγενείς των δύο κοριτσιών που επιτέθηκε και ιδιαίτερα στους ανθρώπους της 21χρονης Σούζαν. Ο Έρικ Σκοτ Μπραντς εκτελέστηκε 25 χρόνια μετά, σε ηλικία 48 ετών, αφού παρέμεινε έγκλειστος όλα αυτά τα χρόνια σε φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Ο Έρικ Σκοτ Μπραντς σε ηλικία 23 ετών όταν διέπραξε το έγκλημα…

Τα σχόλια είναι κλειστά.