Ειδησεογραφικό site

Εύα Καϊλή: Πώς είναι η ψυχολογία της μετά τη δικαστική απόφαση – «Δεν έχει καμία επικοινωνία με το παιδί της»

313

Οι βελγικές Αρχές αποφάσισαν χθες ότι η Εύα Καϊλή θα κρατηθεί για ακόμη έναν μήνα στις Φυλακές, καθώς της αρνήθηκαν το αίτημα αποφυλάκισης με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Ο δικηγόρος της Ευρωβουλευτή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος βρίσκεται στις Βρυξέλλες και μίλησε  για τον λόγο που δεν άσκησε έφεση, αποκαλύπτοντας παράλληλα πώς είναι η ψυχολογία της Εύας Καϊλή.

«Η Εύα Καϊλή επιθυμούσε κατ’ οίκον περιορισμό και μάλιστα είχε προτείνει να έχει μόνο ένα τηλέφωνο, το οποίο θα μπορούσαν να το παρακολουθούν. Δεν ήθελε να συναντά κανέναν, παρά μόνο το παιδί της. Στην αγόρευση του ο εισαγγελέας είπε ότι υπήρχε κίνδυνος οι Καταριανοί να απαγάγουν την Εύα Καϊλή. Αυτά δεν είναι σοβαρά επιχειρήματα. Μειδίασε και η ίδια η Πρόεδρος του δικαστηρίου. Δεν θα κάνουμε έφεση, αυτά είναι λάθη που κάνουν οι δικηγόροι στην αρχή της καριέρας τους. Αν το Εφετείο την απορρίψει μετά η προοπτική να αφεθεί ελεύθερη, εξανεμίζεται» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όσον αφορά στη ψυχολογία της Εύας Καϊλή, ο δικηγόρος της αποκάλυψε: «Η ψυχολογία ήταν σχετικά σε καλή κατάσταση, πριν την ακροαματική διαδικασία. Όταν άκουσε τα επιχειρήματα ότι θα γίνει εισβολή του Κατάρ στις Βρυξέλλες εκεί αισθάνθηκε μια ανασφάλεια. Φοβάται ότι η δικαιοσύνη δεν κινείται πλέον με νομικά κριτήρια, αλλά με πολιτικά»

«Δεν έχει καμία επικοινωνία με το παιδί της και με τον σύντροφό της. Στο δικαστήριο δήλωσε για πρώτη φορά ότι αισθάνθηκε ότι προδόθηκε από τον σύντροφό της, γιατί όπως υποστηρίζει εκείνος χρησιμοποιούσε το όνομά της, χωρίς η ίδια να γνωρίζει κάτι. Δεν γνώριζε την ύπαρξη χρημάτων, το συνειδητοποίησε λίγο πριν τη σύλληψη. Η κόρη της βρίσκεται μαζί με τον πατέρα της Εύας Καϊλή» είπε επίσης ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Τα σχόλια είναι κλειστά.