Ειδησεογραφικό site

Επίσημη πρώτη του Νίκου Ανδρουλάκη στο Συμβούλιο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

46

Στο ετήσιο Συμβούλιο «για μια Ευρώπη της Δικαιοσύνης, της Αειφορίας, του Σεβασμού», του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης θα συμμετάσχει στη συζήτηση με τίτλο «Για μια Ευρώπη του Σεβασμού» όπου θα μιλήσει για τα θέματα της Ευρωπαϊκής Άμυνας. Στο πάνελ (10:30 ώρα Ελλάδος), θα συμμετέχουν οι: Έλενα Νταλί, Ευρωπαία Επίτροπος από τη Μάλτα υπεύθυνη για θέματα ισότητας, η επικεφαλής του SD Σλοβενίας Tanja Fajon, ευρωβουλευτής και η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Καταρίνα Μπάλει.

 

Στην έναρξη των εργασιών του Συμβουλίου θα προβληθεί ένα αφιερωματικό βίντεο στην Φώφη Γεννήματα. Ο κ. Ανδρουλάκης επίσης θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με την Ιράτσε Γκαρσία Περέζ, τον Πρόεδρο της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβουλίου και Σεργκέι Στάνισεφ, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και πρώην πρωθυπουργό της Βουλγαρίας καθώς και με άλλους Ευρωπαίους αξιωματούχους και πρωθυπουργούς

Τα σχόλια είναι κλειστά.