Ειδησεογραφικό site

Εξαλλοι οι βουλευτές επαρχίας του ΣΥΡΙΖΑ για τα χρήματα που πρέπει να δώσουν στο κόμμα

79

Μετά λοιπόν το περιστατικό με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, σύμφωνα με πληροφορίες οι εκλεγμένοι βουλευτές επαρχίας του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν, μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις ανέβασαν πολύ ψηλά τους τόνους, αφενός για τη διάθεση στο κόμμα του 40% της βουλευτικής τους αποζημίωσης, αλλά και για την παραχώρηση του δεύτερου επιστημονικού συνεργάτη τους στην Κουμουνδούρου.

Σκουρλέτης: Οσοι μπήκαν στις λίστες είχαν συμφωνήσει
Με την ένταση να ανεβαίνει στην ΚΟ, το λόγο φαίνεται πως πήρε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και απάντησε στους βουλευτές λέγοντας πως όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές που συμπεριελήφθησαν στις εκλογικές λίστες του κόμματος είχαν συμφωνήσει σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις.
Υπενθυμίζεται πως η Κομουνδούρου ζητάει από τους βουλευτές της το 40% της βουλευτικής αποζημίωσης, αλλά και ενός επιστημονικού συνεργάτη προκειμένου να στηριχτεί η αντιπολιτευτική ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη που έχουν την επιστημονική επάρκεια και την εμπειρία. Μάλιστα ο κ.Σκουρλέτης φέρεται να επανέφερε πρόταση για λειτουργία των βουλευτικών γραφείων μέσα στις Νομαρχιακές Επιτροπές για τον καλύτερο συντονισμό του ΣΥΡΙΖΑ με τη βάση.
Ωστόσο αυτές οι επισημάνσεις πάντως μάλλον προκάλεσαν δυσαρέσκεια από βουλευτές της επαρχίας οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν διατεθειμένοι να διαθέσουν τον ένα συνεργάτη τους στο κόμμα

Τα σχόλια είναι κλειστά.