Ειδησεογραφικό site

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Περικλής Περάκης

406

Έφυγε από τη ζωή ο Περικλής Περάκης, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν εδώ και δυο εβδομάδες στην Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, όμως δυστυχώς έχασε τη μάχη.
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η τραγουδίστρια Σου Κύρκου. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από την εποχή που συνεργάζονταν, κατά τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της μουσικής.

Στη δημοσίευση έγραψε: «Δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο τραγουδιστής με την υπέροχη φωνή Περικλής Περάκης. Καλό παράδεισο να έχει».

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__93_

Στη συνέχεια και το Δ.Σ. της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος αποχαιρέτησε τον τραγουδιστή με μία ανάρτηση. «Έφυγε ο Περικλής Περάκης… Το Δ.Σ. της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια και τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Περικλή… Η εξώδιος ακολουθία θα λάβει χώρα το Σάββατο 23-7-2022 και ώρα 10.30 πμ στο κοιμητήριο Ζωγράφου», γράφει η ανάρτηση.


Με την Σου Κύρκου
Ο Περικλής Περάκης μεσουράνησε τη δεκαετία του ’70 ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες, όπως η «Απονιά» και το «Ποιος να το πίστευε»

Τα σχόλια είναι κλειστά.